Kosztolányi családnévhez milyen fiúnevet ajánlotok?
Figyelt kérdés
jún. 24. 17:14
3/10 anonim válasza:
Kosztolányi Gábor
Kosztolányi Andor
Kosztolányi Áron
5/10 anonim válasza:
Amint elolvastam a kérdést nem látva a kommentszekciót, Dezsőre gondoltam. Valaki mondja már el hogy miért? Nem egy író volt vagy valami híres ember? 🥹🥹🤫
6/10 anonim válasza:
Kedves 5-ös, te hány éves vagy? Amugy nyílvan ne legyen Dezső.
8/10 anonim válasza:
#7 Csak mert nem tudtam eldönteni, hogy viccelsz-e. Bár még mindig nem tudom eldönteni. Amúgy jó tipp, és lehet csak nekem furcsa, hogy nem evidens, ki volt Kosztolányi Dezső (pedig nem vagyok egy nagy irodalom fan)
Amúgy szerintem szép vezetéknév, ismerek is ilyen nevűt, sok minden jó lehet, csak ne legyen túl idegen hangzású, pl. Kosztolányi Nolen, Brendon, vagy ilyesmi :)
9/10 anonim válasza:
Imre,Armand,Artúr,András,Teodor,Zsolt,Zsigmond,Csaba,Szabolcs,Bálint,Endre,
10/10 anonim válasza:
Nem vicceltem. Csak így 10 év iskola meg 10 év külföld után nem ugrott be hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!