Mit gondoltok a Szép családnévről? Szerintetek szép?
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 17:57
A kérdező szavazást indított:
Sose volt szebb
Nem különösebben
45 szavazat
2/12 anonim válasza:
Teljesen átlagnév olyan értelemben, hogy nem hosszú, bonyolult, kiejthetetlen, leírhatatlan. Egyébként szerintem kifejezetten mókásak ezek a melléknévből alkotott családnevek, főleg amikor mondjuk Szép Andika egy igazi bányarém, vagy Erős Palika egy nyeszlett kissrác, de mondjuk inkább Szép legyen stb mint mondjuk Retkes vagy Kövér és társai.
3/12 anonim válasza:
Semmi különös. Nekem a Familia kft jut eszembe. Szép Károly és családja. De szerintem van pár keresztnév, ami nagyon jól párosítható a Szép névvel.
4/12 anonim válasza:
Csak akkor gáz, ha a név viselője közel sem szép.
Mint a Kis vagy a Nagy. De találkoztam már fekete hajú Szőkével is. 😂
5/12 anonim válasza:
Ismertem egy ilyen nevű pasit. Amikor megkérdeztem, mi a vezetékneve, visszakérdezett, hogy "nem látszik?" Közepes külsejű volt amúgy.
Átlagosnak találom ezt a nevet. Pl egy 8 szótagú német családnévnél mindenképpen jobb. :)
6/12 anonim válasza:
Volt egy ilyen nevű osztálytársam, szerencsére szép is volt.
Ha nekem ez lenne a nevem, megváltoztatnám, mert ronda vagyok. Amúgy semmi baj nincs vele.
7/12 anonim válasza:
Az én osztálytársamnak is ez volt a vezetékneve, szép lány volt meg a nővére is.
Nekem semmi bajom ezzel a vezetéknévvel, senki se tehet róla, milyen vezetékneve van.
10/12 anonim válasza:
Fhu, engem szétpiszkána velem a rokonság meg a szüleim baráti társasága, mert szerintük szép vagyok és muszájnak éreznék, hogy ezzel poénkodjanak. Engem bosszantana. Viszont, valószínű több bókot kapnék a külsőmre random, ami talán emelne az önbizalmamon és az is mindenképp pozitív, hogy könnyebb leírni, mint a mostanit, ja meg az ABC másik felén van, tehát nem én lennék sose az első, sem az utolsó, aki felel/gyakorlatokat mutat be...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!