Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nekem van csak herótom ezektől...

Nekem van csak herótom ezektől a Fisher-price tanuló izéktől 10-20 e ft-ért?

Figyelt kérdés
Ne haragudjatok meg,nem áll szándékomban senkit,semmit bántani,és nem is irigységből írom..Csak annyira feleslegesnek tartom őket.Nagyon jó üzleti fogás az h ráírják h "tanuló"..
2010. okt. 30. 21:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek, bár nekünk van Micimackó és kutya is. És a Lányom imádja mindkettőt, nagyon klasszul megtanulta a zenéket - a kedvencekhez már "odalapoz", úgyhogy nekem ez a fontos. Ja, és mindkettőt kaptuk. Amúgy nem csak az FP ilyen. Nézzetek körül, az egész babavárás már erről szól! Minél flancosabb, minél drágább legyen vmi! Most nem tökmindegy, hogy az a varázsitató 800 vagy 3000 forintba kerül? Hát nem mindenkinek és csodálkozunk, hogy miért van annyi "rongyrázós" gyerek! Sajnos miattunk: szülőktől, nagyszülőktől...
2010. nov. 1. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!