Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves gyerekem van, és...

Egy éves gyerekem van, és nincs energiám semmihez. Volt ilyened?

Figyelt kérdés
Mostanában többet alszok, szándékosan odafigyelek, az éjszakák jól telnek kisfiamnak, én viszont mégse tudom kipihenni magam. Kedvem sincs semmihez, túlélésre játszok nagyjából 2 hete minden nap
jún. 19. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1 eves a kisfiam es velem pont ez van. Bar o ejszaka is kel, nappal is most brutal fogzas meg szeparacios szorongas van, azt se tudom merre vagyok arccal.

De amugy ha latszolag “indok nelkul” erzed azt, hogy hulla faradt vagy, most ezt ertsd jol, akkor erdemes amugy egy labort csinaltatni, illetve pajzsmirigyet is megnezetni.

Nekem most alacsony lett a vasam is, bar sokat szedultem, ezert is mentem el.

jún. 19. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok ezzel.

Enyém 14 hónapos és újonnan mindenhova felmászik, biztos nem segít a fáradtságérzetemen, igaz most voltam laborban és a vas kb fele a minimum szintnek, szóval nálam ismert is az ok, de nem is pár hete tart, igazából terhesség óta cipelhetem a vashiányt csak a hemoglobinom jó volt 1 éve, ezért a dokim azt mondta minden ok.

Ha ketten írjuk a vashiányt nem árt neked se egy labor :D

jún. 19. 18:53
 3/7 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
62%
Én gyerek nélkül is ilyen vagyok 🤷
jún. 19. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Pajzsmirigyet nézetted? Szülés után rövidesen túlműködés, majd normálisan alulműködés jön. Szülés után 1 évvel még bőven tapasztalhatod.

Szerintem csináltass egy labort.

Ugyanebben a cipőben jártam. 1 évesen már bőven átaludta a gyerek az éjszakát én 9 órákat aludtam éjjel, de egész nap hulla voltam. Híztam is picit. Bőröm szárazabb volt.

jún. 19. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Az is lehet hogy egyszerűen most jön ki rajtad az eddigi fáradtság.
jún. 19. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
4 éves a kisfiam, azóta hulla vagyok a fáradtságtól. A babakor borzasztó volt. Most már ovis ugye, hétköznap 6:30-kor keltem, sír, hogy ő nem akar felkelni, nem megy oviba stb stb, de bezzeg hétvégén magától felébred 6-6:30-kor, van, hogy előbb is. Nem tudom kialudni, kipihenni magam soha. Nem bírok végignézni egy 40 perces sorozat epizódot, mert 10-15 perc után alszom, vagy 4-5-ik nekifutásra sikerül megnézni. Olvasni szintén nem bírok, pár oldal után alszom, akár ülve is, de volt olyan, hogy a moziban is elaludtam. Elkezdtem vasat, magnéziumot szedni, de kicsit sem jobb a helyzet.
jún. 19. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mióta megszületett a túlélésre játszok.
jún. 19. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!