Ahol 2 ev van/volt a gyerekek között,hogyan boldogult?
Off :
2 es válaszoló :) ez amúgy elég gyakori az ismeretségi körömben, és mindenkinek jobb lett idővel.
Én szét ragtam a tesóm cumijat, a tiszta pekusokba bele pisiltem, állandóan fel keltettem és csipkedtem.
Nagyon féltékeny voltam rá, mindig mesélik.
Én is újra "baba" lettem.
Pár év múlva össze nőttünk és a legjobb tesók lettünk.
Mai napig így van, bármit megtennék érte /értük.
Nálunk is az első fél év volt a legnehezebb, de azért, mert irtózatosan sírós volt a kistesó.
Azzal számoltam, hogy majd egyre ügyesebb lesz a kicsi idővel. Azzal viszont elfelejtettem, hogy bizony a nagyobb is érik, ügyesedik. Mire a kicsi 4 hónapos lett, már minden szoptatást nyugiban tudtam csinálni, mert a nagy szépen eljátszott, vagy hozzánk ülve könyvet olvastunk.
Lassan 1 éves lesz a kicsi, és mintha most kezdenénk érezni a testvérféltékenységet. Pl ha vigasztalom a kicsit, rögtön jön a nagy, hogy vegyem fel, mert "elszomorodott". Szerencse, hogy egy szülőnek 3 keze van 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!