Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ahol 2 ev van/volt a gyerekek...

Ahol 2 ev van/volt a gyerekek között,hogyan boldogult?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Volt egy húzós félév amíg a leginkább tombolt a dackorszak, aztán egyre könnyebb.
2021. ápr. 19. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Nekem már a terhesség nehéz volt. A lányomnál nagyon előjött a testvér féltékenység, a hiszti erősödött nála, rettentően anyás lett. Nem bírta elviselni, ha a kicsi a kezemben volt, sajnos olyan is volt, hogy megütötte. Ráadásul babaként viselkedett, oázott, vmi tárgyat a szájába vett és úgy csinált, mintha cumizna, meg hasonlók. Szerencsére ez csak 1-1,5 hónapig tartott körülbelül. Most három hónapos a kicsi, már kezdi elfogadni és nyitni feléje. Szerintem csak könnyebb lesz, főleg ha az öccse is nagyobb lesz és tudnak együtt játszani. Legalábbis bízom benne. Abban is bíztam terhesség alatt, hogy szeretni fogja kezdettől fogva, de sajnos döccenősen indult.
2021. ápr. 19. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
45%

Off :

2 es válaszoló :) ez amúgy elég gyakori az ismeretségi körömben, és mindenkinek jobb lett idővel.

Én szét ragtam a tesóm cumijat, a tiszta pekusokba bele pisiltem, állandóan fel keltettem és csipkedtem.

Nagyon féltékeny voltam rá, mindig mesélik.

Én is újra "baba" lettem.

Pár év múlva össze nőttünk és a legjobb tesók lettünk.

Mai napig így van, bármit megtennék érte /értük.

2021. ápr. 19. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is az első fél év volt a legnehezebb, de azért, mert irtózatosan sírós volt a kistesó.

Azzal számoltam, hogy majd egyre ügyesebb lesz a kicsi idővel. Azzal viszont elfelejtettem, hogy bizony a nagyobb is érik, ügyesedik. Mire a kicsi 4 hónapos lett, már minden szoptatást nyugiban tudtam csinálni, mert a nagy szépen eljátszott, vagy hozzánk ülve könyvet olvastunk.

Lassan 1 éves lesz a kicsi, és mintha most kezdenénk érezni a testvérféltékenységet. Pl ha vigasztalom a kicsit, rögtön jön a nagy, hogy vegyem fel, mert "elszomorodott". Szerencse, hogy egy szülőnek 3 keze van 😉

2021. ápr. 19. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!