Mikortol raktátok a babátokat járokába, és milyen játékokat raktatok be, vagy rá neki?
Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 10:14
1/2 anonim 

válasza:

Már 3 hónaposan beleraktam néha rövid időre, csak hogy szokja. Egy ideig a játszószőnyegét tettem bele, mert leginkább hanyatt vekve szerette a felakasztott játékokat püfölni. Most 5 és fél hónapos, mivel már aktívan forog kivettem a játszószőnyeget, mert már akadályozta. A járókára vannak mindenféle csörgők felakasztva, meg beraktam neki több kedvenc plüssjátékát, rágókáját, stb. Nem sokat van járókában, a saját szobájában egy nagy matracon játszik a földön, de ha berakom, akkor egy ideig jól elvan benne. Olyankor használom, ha valamiért ki kell mennem a házból, mert az udvaron van dolgom, vagy csöngetnek, stb., mert olyankor már nem szeretem magára hagyni, épp a kúszással próbálkozik.
2/2 anonim 

válasza:

Szia, én újszülött kora óta használom a járókát, most 2 és fél hós. Az ágyikója a tetőtérben van, így járóka nélkül nem tudtam volna szemmel tartani amíg háztartok. Ez egy nagy fa járóka állítható magasságú fekrésszel, így majdnem olyan mint egy kiságy. A körforgót is erre szereltem, néha belerakom a játszószőnyeget, de időnként a pihenőszékét is, így jobban tud nézelődni. Magasabban van mint a padlón, mégsem tud kiesni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!