Kukigondok! Mit okozhat ha a fityma alatti fehér váladék a 14 hónapos fiamnál?
nekem 6 hós a fiam, én megmutattam a dokinak, és kaptunk rá pimafucort kenőcsöt. még kenem vele 1 hete. először csak félig lehetett hátrahúzni, ahol tudtam kenni, ott nagyon szép lett 1-2 nap alatt. tegnap este teljesen hátra tudtam húzni a bőrt és látom, hogy alatta, ahol eddig em tudtam kenni, még mindig fehér. :( szóval emiatt kenem még neki pár napig és hétfőn felhívom a dokit, hogy elmondjam mi a helyzet.
vmi kis fertőzés sajna, pedig minden héten fertőtlenítem a ksi kádját és próbálom tisztán tartani. a doki kinevetett, mikor magamat okoltam, azt mondta, ott nagyon könnyen megtelepedik minden.jó közeg, nedvesség stb. nagyon óvatosan kell próbálni a bőrt hátrahúzni és ha már teljesen megy idővel, akkor szépen tisztán lehet tartani.
remélem nálato sem lesz semmi ennél komolyabb gond!
Köszönöm a hozzászólást! Hallottam én is krémről, azt hiszem ez szteroidos. Most olvasom a tájékoztatót és nem kifejezetten gyerekeknek ajánlott, sok a mellékhatás. De gondolom ha rövid ideig alkalmazod, nem lehet gond. Szurkolok neked is!
MÉg jojobaolajat olvastam, hogy lehet vele kenegetni, hogy táguljon és ki lehessen tisztítani. Lehet azt még megpróbálom.
Voltunk a dokinál és kifejezetten tiltotta hogy hozzányúljunk, eddig is kár volt és meg is ijesztett hogy olyan heggesedést csinálhattam már így is, hogy én magam is okozhattam neki szűkületet. A fehér váladék pedig segíti az elválását a fitymabőrnek, olykor spontán ürülhet is majd.
Senkinek nem ajánlom hogy hozzányúljon 2-3 éves koráig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!