Fityma belül fehér, kemény a bőr?
Sziasztok!
16 éves fiú vagyok,pár hónapja vettem észre,hogyha lehúzom a fitymát a makkomról,a fitymámon körbe fehér és kemény a bőr,ilyen kis kiemelkedő izék is vannak rajta.Megkérdeztem ismerősöket,azt mondták,hogy melegvízben kell huzogatni.Megpróbáltam,valamit szerintem javult.Mostanában,ha maszturbálok,felreped a bőr.
Mit lehet tenni ? Folytassam a melegvizes kúrát ? Ha igen,naponta hányszor ?
Köszi!
Hali!
_ Mik azok az "izék" rajta? Hogyan néz ki kábé? Írd körül pontosabban!
_ Nem gyulladt valamid ottlent? Fitymád, makkod?
_ Ez a fehér valami nem terjed?
_ Hogy érzed? ez a fehér valami okoz-e neked fitymaszűkületet?
_ Miért vártál ennyit ezzel a kérdéssel?
Várom válaszaidat!
Üdv: EE
EE: köszi hogy írtál!
mintha hegek lennének.
igen,elég nehéz hátrahúzni néha a fitymám,ha teljesen hátrhúzom,akkor látom is,hogy ott a bőr nagyon szűk.
azért,mert azt hittem,elmúlik.
Hali ismét!
Nemrég hallottam egy nagyon igaz bölcsességet, amely sajna rád is igaz...:
!!! ""Minden elbaxott dolog azzal kezdődik, hogy "-- AZT HITTEM... !" dO.ob""
Kb. 3 hete volt számomra egy igen szomorú hét: többen is hasonló tünetekkel kerestek meg, és amikor pontosan letisztázták előttem a szűkületeik kinézetét, sok biztatót nem tudtam egyiknek sem mondani. :-[ Pláne úgy, hogy mindegyikük már évekkel ezelőtt tisztában volt azzal, mi a baj, mégsem tettek semmit a megoldás érdekében, mert mindegyik "AZT HITTE, HOGY... elmúlik", és mert féltek szembenézni a problémával. <<:[
14-15 évesen már tudták, hogy szűkületük van, KÉSŐBB MEG idővel EGYRE ROSSZABB LETT,... EZZEL NEM SZABAD VÁRNI!
!!! AMINT RÁJÖSSZ, HOGY BAJ VAN, AZONNAL SZÓLNI KELL, MAJD LÉPÉSEKET TENNI A PROBLÉMA MIELŐBBI MEGSZÜNTETÉSE ÉRDEKÉBEN!!!! AKI NEM ÍGY TESZ, NAGY ÁRAT FIZET7 ÉRTE!!!
Ebben az esetben le7 éppen a fitymáddal fogsz fizetni, uis a heges előbőr az alternatív kezelési módok legnagyobb ellensége! Egyáltalán nem sejtet jó reményeket a TKM (Teljes KörülMetélés) elkerülésére, akármennyire is hangsúlyozzuk mi itt, hogy a melegvizes húzogatás hasznos le7. Ebben az esetben ez közelsem biztos... S:-(
Persze kivételre is volt már példa, hogy hegesedést meggyógyítva sikerült folytatni egy eredményes fitymaszűkületi alternatív kezelési módot úgy, hogy a szűkület évekkel később megadta magát, és inkább nem okozott több gondot, ehhez azonban elképesztő félelemnek kellett érvényesülnie a TKM-mel szemben ill. kitartásnak, hogy ez sikerülhessen. nem minden szűkület alkalmas uis a húzogatós kezelésre, ezt is embere ("fitymája") válogatja.
Azonban mi most még nem tudjuk, mi a pontos gond. Reméljük, nem annyira ment7etlen még a helyzet, hogy kapásból TKM-re kelljen menned, de ehhez együtt kéne működnöd velem! :-o
Figyu!
>>Privizz rám az MSN/SkyPE-címeddel, és hivatkozz ERRE a topikra, mert a rendszer magától nem egyértelműsíti, hogy itt beszéltünk egymással. Kitalálunk vmit! Oké? >;-)
Addig felelőtlenség lenne uis BÁRMIT IS kijelentenie bárkinek is (akár nekem, akár másnak), sőt kapásból TKM-re küldeni téged, amíg nem pontosítottuk egészen, mi a PONTOS probléma és hogy néz ki az a fityma: Mennyire vészes ill. mennyire ment7ő/ment7etlen?
========
A többiek -- meg akik ezt olvassák ezt, -- le7őleg okuljanak abból, amivel ezt a hszsomat kezdtem:
1.) ""Minden elbaxott dolog azzal kezdődik, hogy... "-- AZT HITTEM... !" dO.ob""
2.) HA RÁJÖSSZ, HOGY BAJ VAN, AZONNAL LÉPJ, KBEN NAGY ÁRAT FIZET7SZ A KÉSLEKEDÉSÉRT!!!
+1 = 3.) A FÉLELEM MEGBÉNÍT, ill. "A TETT HALÁLA... AZ OKOSKODÁS!"
/Madáchnak tök igaza van ebben (is)...: Minél többet filózol azon, hogy lépj-e annál inkább bebeszélsz magadnak minden baromságot, végül rájössz arra, hogy gyáva vagy hozzá és amikor lépni akarnál, visszahőkölsz, mert félsz!/
========
Éppen ez az, hogy nem tudni, le7 akár az is. Előfordulásilag azonban ez ritkább, de mint az imént mondtam, amíg nem tisztáztuk mi ez, ADDIG FELELŐTLENSÉG lenne ILYET EGYÉRTELMŰEN KIJELENTENI.
Azt azonban aláírom, hogy le7séges a Lichen Sclerosus et Atropichus ((LSA) = meszesedéssel járó sömörös bőrsorvadás), azonban ez az, amit nem tudunk... még.
@ Előző 12:36-os
Erről a bőrbetegségről eddig mindössze egyetlen eset van, aki megkeresett ő azonban túl "...." volt ahhoz, hogy segítsen érdemi tapasztalatokkal, más forrásokból voltam kénytelen tájékozódni. Ha te tudsz infókkal segíteni, akkor légy szíves vedd fel velem a kapcsolatot >>priviben!
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!