Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fityma belül fehér, kemény a bőr?

Fityma belül fehér, kemény a bőr?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves fiú vagyok,pár hónapja vettem észre,hogyha lehúzom a fitymát a makkomról,a fitymámon körbe fehér és kemény a bőr,ilyen kis kiemelkedő izék is vannak rajta.Megkérdeztem ismerősöket,azt mondták,hogy melegvízben kell huzogatni.Megpróbáltam,valamit szerintem javult.Mostanában,ha maszturbálok,felreped a bőr.

Mit lehet tenni ? Folytassam a melegvizes kúrát ? Ha igen,naponta hányszor ?

Köszi!

2011. febr. 27. 17:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Előző!

A Heim Pálban már nem a te "haláldokid" rendel. Azóta már ott olyan orvosok vannak, akik erre figyelnek, az egyik igen pozitív ajánlást éppen egy ott rendelő, egész empatikus, normális orvosról kaptam.

Egyébként meg -- amennyi publikus -- a kérdező felvette velem (is) a kapcsolatot, viszont mivel sajna a jelek szerint valóban a Lichen Sclerosus et Athropicus-gyanúja áll6 fönn az ő esetében, így nem vsz. hogy más módon meg le7ne menteni a fitymáját. A lichenről sok infó nincs, a betegséget jelenleg még annyira nem ismerik, hogy ellenszert találjanak rá. Azonban a betegség TERJEDHET, és hiába mindenféle fitymaplasztika, NINCS RÁ GARANCIA, hogy abban az esetben is meggyógyul, ezt viszont már egy másik Lichenes >>priviző állította.

Ebben az esetben sok választása nincs az embernek, és attól meg nem lesz jobb neki, ha megint leírod röviden a történetedet ide. Így is eléggé fél, nem hinném, hogy használna neki, ha még jobban beriasztanád. Felvázoltuk már (többen is) előtte a le7őségeket és a döntés az ő kezében van. Azonban ha nem lép mihamarabb, félő, hogy nem fogja elkerülni SEMMI módon azt, amitől retteg.

Ennyi publikus. Te pedig Nyugodj meg!

Az orvosállomány azóta kicserélődött a technika pedig felfejlődött, és nem minden ott rendelő orvos egyforma.

Üdv: EE

2011. márc. 27. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!