Mikor vigyem ki a babámat?
Eddig fixen ebéd után vittem ki a lányomat kocsikázni (1-1,5 órára) és ott bealudt fél órára(kocsiba csak ennyit alszik)
De ezekben a melegekben vagy reggel korán vagy kora este lenne jobb kivinni?ki hogy szokta?
Reggel azért nem akarom mert reggeli után hamar fáradt lesz és olyakor igényelné a hosszabb alvást
Akkorra tervezem amikor felkel a 2. alvásból és kivinném de így megint az egész napirend átrendeződik most áll át 3ról a 2 alvásra és így is olyan össze-vissza van a napunk
Alkalmazkodj. Ne ébreszd fel.
A nagy hősegben ne vidd ki, tűző nap direkt ne érje.
Hol laktok, lakásban vagy kertesben?
Mert én pl. ha elaludt és hazaértem, simán kint hagytam a kertben ott, ahol ráláttam.
Nekünk a kocsikázással nem az alvás a cél mert épp most hagyja el azt a fél óra alvást amikor kint sétálunk mostanába inkább nézelődik csak akkor alszik be ha túl korán kel vagy valamelyik alvás rövidre sikerül
Csak a napirend miatt aggódok hogy felborul mert mindenhonnan azt hallom hogy mennyire fontos
Akkor vidd ki, amikor alkalmas az ido ra, most mit lehetne erre irni :D
Ennek nem kell minden egyes nap percre pontosan tortennie. Plusz oke hogy hivatalosan nyaron 11-16 ora kozott nem kene kimenni, de amikor nem kanikula van es jo az ido, nyugodtan ki lehet menni ilyenkor is.
Ma pl nalunk kb 20 fok volt es borus, esos ido. Nyilvan kimentunk delben is, mert teljesen jo volt igy.
Ne ragaszkodj ennyire görcsösen a napirendhez, az úgyis változik ilyen kis gyerekkel 2-3 havonta.
Menj ki reggel is meg este is, nekem alapból tök kevésnek tűnik napi 1 órát kint lenni, bár én kinti típus vagyok, kertesben lakunk, ott simán kint voltunk reggel-délután is órákat, vagy sétálni mentünk.
Nem írtad, hogy hol laksz, kertesben tényleg kint hagyhatod az udvaron, ha bealszik.
9-es, hat, mondjuk ezt nem tudhatod. En aztan setalgattam a gyerekkel sokszor orakat, mert babakocsiban nyugton volt :D
De nem csak setara kell gondolni, nyilvan egy 6 hosnal meg annyira nem lenyeg, de kesobb mar lehet menni jatszoterre. Na ott aztan el lehet tolteni egy fel napot is, ha van turelme az embernek, de nyilvan nem 35 fokban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!