Mostani időben (28-30 fok) miben vigyem ki a 11 napos babamat levegozni?
Erdekes, a csaszarom masnapjan mar kint voltunk ... ( apja nincs ? )
na mindegy, csak sajnalom a gyereket, hogy masfel hete bent aszalodik.
Rovid ujju body eleg.
5 os vagyok. Kulfoldon volt a valasztott csaszarom. Delben. Masnap reggel mentunk haza. Delutan kint levegoztunk mindketten az udvaron.
3. nap rovid seta.
Mirol nincs gozom ?
Body + Harisnya + Vekony pulcsi + Sapka
Az en lanyomon vegig volt sapka amig kicsi volt. Msjusban szultem tavaly es jol bebugyolalva hoztuk haza mivel nem jo meg a hohaztartasuk. Ok a 30 fokos hoseget nem 30 foknak elik meg.
"Body + Harisnya + Vekony pulcsi + Sapka
Az en lanyomon vegig volt sapka amig kicsi volt. Msjusban szultem tavaly es jol bebugyolalva hoztuk haza mivel nem jo meg a hohaztartasuk. Ok a 30 fokos hoseget nem 30 foknak elik meg."
Ez igencsak beteges hozzáállás, a babák a 30 fokot igenis annyinak élik meg, egyedül a ygors hömérséklreváltozást nem tudják követni.
Emellett egy baba sokkal kompaktabb, mint egy felnött (rövid végtagok, kerek test), ezért sokkal jobban felmelegednek, és sokkal nehezebben tudják a fölösleges höt leadni, ezért sokkal nagyobb a túlmelegedés esélye. Éppen ezért nem szabad túlöltöztetni a babákat, ilyen melegben egy rövid body böven elég.
Abban meg az 5-ösnek igaza van, hogy attól, hogy csásyárral szült a kérdezö, még ki tudja vinni a gyereket lvegöre.
Nekem három gyerek lett császárral, a szülés másnapján már mászkáltam, harmadnap meg a gyerekkel sétáltam jó fél órát, utána meg rendsezresen minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!