Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A vizes cumisüvegbe bebüdösödi...

A vizes cumisüvegbe bebüdösödik a víz,minden nap teszek tisztát. Kifőzöm. Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
2024. jún. 7. 23:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%

Naponta el kell mosni a vizes uveget is, nem csak tiszta vizet kell bele tenni.

Amugy nalunk pl csak 1 evesen volt hajlando eloszor poharbol inni a kisfiam, addig abszolut elutasitotta. Meg utkozben a poharazas nem praktikus. Szoval nem olyan nagy bun, ha a baba cumisuvegbol, kulacsbol iszik vizet.

Bar 3 hosan nem feltetlenul kell meg neki, en csak hozzataplalasnal kezdtem itatni, 6 hosan.

2024. jún. 8. 11:20
 12/16 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem próbáld meg csak az itatás előtt keveset beletölteni, ami marad azt kiöltenti, a cumisüveget pedig minden használat után elöbliteni, utána szárazon félretenni.

Mi a csapvizet egy kisebb csőrös lábosban forraltuk fel, majd abból öntöttünk cumisüvegbe a tápszerhez mielőtt kináltuk a gyereknek. Etetés után kiöntöttük a maradékot a cumisüvegből, elöblítettük és szárazon tettük félre: tehát abban lényegében nem állt semmennyit az innivalója.

Még egy dolog: ugye a cumi rész is kifőzöd az üveggel együtt?

2024. jún. 8. 15:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen persze,hogy kifőzöm a cumit is
2024. jún. 8. 23:59
 14/16 anonim ***** válasza:
46%

Ez műanyag cumisüveg vagy valóban üveg ?

( A műanyagot szinte lehetetlen jól kitisztítani. Szerintem az üveg jobb.)

2024. jún. 14. 17:11
 15/16 anonim ***** válasza:

"bebüdösödik a víz,minden nap teszek tisztát"

Te is egynapos, műagyagban tárolt vizet iszol, vagy mindig friss vizet engedsz a csapból?

2024. jún. 24. 11:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem csapi vizet iszom..
2024. jún. 24. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!