A vizes cumisüvegbe bebüdösödik a víz,minden nap teszek tisztát. Kifőzöm. Mit tehetnék még?
Senki se frusztrált csak te vagy tudatlan. Se anyatejes, se tápszeres csecsemőnek nem kell külön víz a hozzátáplálásig. Azzal meg minimum 6 hónapig várni kellene, de az se baj, ha 8 hónaposan kap először, mert addig kell leépülnie a nyelvkiötlő reflexnek.
Na ezek alapján TERMÉSZETES, hogy azt feltételezi az ember, hogy nem 3 hónaposnak adsz állott, büdös vizet.
Egyébként még egy újszülöttet is lehet (tejjel) itatni pohárból, képesek rá.
A nyálától büdösödik be.
A csapvizet meg nem kell "kifőzni".
Eldobnám az üveget, mert ezek szerint valami miatt nem lehet jól sterilizálni, megpróbálnék másik fajtát.
Egyébként 6 hónapos kor alatt még nyáron sem kell a babának víz.
Tápszeres amúgy? Többször kell kínálni tápszerrel vagy anyatejjel. De vízre semmi szüksége.
Az én gyerekeimnek már a kórházban is adtak kis pici pohárból vizet. Én is kérdeztem, hogy miért...mert már ott is elég tejem volt és azt mondta a nővér, hogy ha igényli, akkor iszik, ha nem, akkor nem fogadja el. A nyári babáknak mindig adnak, hisz a három óránkénti szoptatás nem elég közötte kell víz.
Így én azzal értek egyet, hogy próbáld a kispoharat és azt az üveget minden képen kicserélném.
A döntés a tiéd.
Ugyanazt tudnám írni, mint az utolsó.
Én feles pohárból adtam nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!