Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabás anyukák, általában...

Kisbabás anyukák, általában hány órát alszotok egy nap?

Figyelt kérdés
És hány hónapos a babátok?
jún. 7. 07:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az én babám 3 hónapos. Este 8-kor elalszik általában éjjel 2x kel enni és olyan 8 körül ébred ténylegesen. De ha este 8-kor elalszik én még nem fekszek le. Ha a férjem délelőttös akkor olyan 10-ig felvagyok, ha délutános és este jön akkor általában 1-ig felvagyunk.

Nappal sajnos nem tudok aludni mert vele mert csak kint hajlandó aludni a babakocsiban nappal és természetesen ha elmegyek a kocsi mellől 10 percen belül felébred.🙃

jún. 7. 11:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Szintén 3 hónapos. Körülbelül egy hónapja tudok alvásnak nevezhető alvást produkálni éjszaka. Addig 20 perceket aludt a baba éjszaka, és átlag fél óra volt, míg visszaaltattam. Addig egy-két órákat tudtam aludni, de napközben jobban aludt, olyankor pótoltam, volt, hogy délután négy órát is aludtunk.

Az elmúlt egy hónapban éjfél körül elalszik úgy, hogy én is el tudok már aludni, mert tudom, hogy nem fog húsz perc múlva kelni. Leghamarabb három körül kel, de ugyanúgy visszaalszik egy fél órán belül. Utána hat körül kel, úgyhogy hat órát két részletben már tudok aludni. Napközben néha még sikerül egy-egy, de ez nem mindennapos.

jún. 7. 12:38
 13/14 anonim ***** válasza:
8 hónapos lesz és éjszaka alszok 7-8 órát. Nem kel éjszaka szerencsére 3 hónapos kora óta. 3 hónapos kora előtt sokszor kelt akkor átlag 3-4 óra alvás volt egy éjszaka.
jún. 7. 13:29
 14/14 anonim ***** válasza:
4 és fél hós 7-8 órát alszom éjjelente. ő 21-6 majd eszik és alszik 8ig.Nappal 4 órát alszik összesen, én nappal nem alszom.
jún. 7. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!