Kisbabás anyukák, általában hány órát alszotok egy nap?
Figyelt kérdés
És hány hónapos a babátok?jún. 7. 07:25
1/14 anonim válasza:
3 hónapos.
Délután én is alszom vele olyan kb 1 órát, éjszaka kétszer kel enni, kb 11 és 3 órakkor( + - fél óra), én általában 9kor alszom el, és fél 8-8 az igazi reggeli ébredés mikor már nem alszik vissza rögtön evés után
2/14 A kérdező kommentje:
Azta, akkor 10 órát alszol éjjel 2 megszakítással + még 1 du? Az nem semmi!
jún. 7. 08:06
3/14 anonim válasza:
Már nem olyan pici, mindjárt 11 hónapos, de a kezdetektől kb 6 órát alszok éjjel (most már egyben, az elején darabokban). nappal nem tudok aludni, mert olyan rövideket alszik, hogy csak rosszabbul vagyok fél óra alvás után.
5/14 anonim válasza:
10 hónapos, én 6-7 órát alszok szinte megszakítás nélkül. Jó így.
6/14 anonim válasza:
2 hónapos. Éjjel 10-11 alszik ébredés nélkül.én olyan 8-9et ahogy kedvem van lefeküdni.
7/14 anonim válasza:
Nekem 9 hónapos a fiam. Kb 10kor fekszünk és 7-8 között kel. Ha van valami szepa sírás vagy valami akkor éjjel 1x fel kell kelni hozzá, de az inkább utazás után szokott csak lenni. Néha meg én nem tudok aludni így van 11 éjfél is mire elalszom. Tehát olyan 8 órát alszom átlagban éjjel.
8/14 anonim válasza:
Innen is látszik, hogy csak városi legenda, hogy újszülött mellett egyáltalán nem tud az anyuka aludni
9/14 anonim válasza:
Én pl tök jókat aludtam a kisfiammal. Éjszaka nyilván kelt 2-szer, 3-szor, nagyon ritkán 4-szer. De napközben volt, hogy 4 órákat is aludt/alszik (most 17 hónapos)
Ilyenkor ha úgy éreztem, aludtam vele.
A barátnőm 3 hónapja szűlt, se éjjelük, se nappaluk. A picit nem tudja letenni. Csak kendőben van el.
Éjszaka 2 óránként kel... pokoli nekik :(
10/14 anonim válasza:
Az én babám 3 hónapos, nap közben fél óránál nem alszik többet egyszerre, úgyhogy csak éjszaka tudok aludni mellette. Most már csak 2x ébred (a reggel 6 utáni ébredést nem számolom, de 8-9-ig még visszaalszik). Általában 6 órát alszok éjszaka 3 részletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!