Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ha mèg 7 hónaposan...

Szerintetek ha mèg 7 hónaposan is ilyen kék a szeme a babának akkor ilyen is marad, vagy merre változhat?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem barna, apukának zöld szeme van.

Nagyszülők és rokonok között van több kék és zöld szemű, de barnák is.

A kisfiam annak idején szinte fekete szemekkel született, neki nagyon hamar barna is lett.

De most a második babánál nagyon kék és nincs tapasztalatom mikor merre változik, ha ennyire kék vagy meddig.

Most 7.hónapos már elmúlt.

jún. 5. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szürke szem. Ami még lehet kék.
jún. 5. 10:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kék és nem fog ilyen maradni
jún. 5. 10:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem sem az a tipikus kék, szerintem is fog még változni. Azt olvastam valahol, hogy talán 3 éves korukra alakul ki a szemszín.
jún. 5. 10:50
 4/6 anonim ***** válasza:
A fiam igazi kék volt és az maradt. A lányom szürkés-barna volt és elkezdett neki világosabb lenni (15 hónapos).
jún. 5. 11:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Igazatok van! Azon a képnek szürkének tűnik. Élőben inkabb kék.

[link]

Talan ezen is jobban látszik, de nem tudom. Lehet már most is változik.

Amúgy nekem tök mondegy milyen lesz, csak kivancsi vagyok 😊

jún. 5. 12:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából bármi lehet.

Barátnőm kislányának kb. 4 évesen barnult be a kék szeme, szóval még nagyon sokáig nem lehet biztosra venni semmit, max. ha bebarnul, mert akkor az már valószínűleg úgy marad :)

Az én fiamnak mindig kékebb volt a szeme, pontosan olyan, mint az enyém, de még így is csak onnan tudom, hogy bebarnulni tutira nem fog, hogy apuka sem barna szemű, így az nála is kizárt :)

jún. 5. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!