Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ideig kell főzni a...

Mennyi ideig kell főzni a csirkemellett hogy turmixolni lehessen?

Figyelt kérdés

#Csirkemell főzés
jún. 4. 11:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Gyerekorvos semmit. Nálunk nagyon brutál helyzet alakult ki. Amúgy is bukós baba de az utóbbi időben van hogy orrán száján jön és van hogy alig eszik. Voltunk kórházban is de nem csináltak semmit így saját felelősségre hazajöttünk. Ha nem eszik rendesen próbálok több vizet adni hiszen már vannak melegek. Kap gastrotust és AR tápszert. Tovább nem sűrítem mert nagyon kaki gondok voltak úgy. Most 3 hónapja 200-300 grammot hízik. Pisis pelusok 7-10 között mozognak így nincs nagy gáz. Úgy 650-820 ml között eszik. Pufit mondták még azt elszopogatja. 1x kap pizsama hamit amit tudom nem szabadna de valamit ennie kell mivel a kanál a legrosszabb a világon 😁 voltunk evésterapeutánál és ő azt mondta egybefügg az evés a mozgasfejlodessel. 1 hónappal korábban született és lassabban is fejlődik szóval lehet ha beindul a mozgásfejlődés enni fog. Járunk dévényre most megyünk babaúszásra plusz itthon is csinálom amit tornán mondanak. Longikiden is voltunk már...

Nem még nem ül 1-2 kanál után löki ki csak az ételt. Most azt csinálom pl pucoltam nektarint és a kezemből szopogatta plusz meggy és cseresznye. Nem sokat de húzta magához.

jún. 5. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!