Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ideig kell főzni a...

Mennyi ideig kell főzni a csirkemellett hogy turmixolni lehessen?

Figyelt kérdés

#Csirkemell főzés
jún. 4. 11:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem akarok beleszólni, mindenki úgy csinálja ahogy akarja, de nyugodtan odaadhatod a csirkemellett a gyerekednek szilárdan, hogy egy meg úgy. Csak vágd fel neki darabokra. Simán meg eszi. Az enyém már 6-7 hónapos korában szétrancsírózta az ínjével. Neked is kevesebb vesződség. Csak rakd elég egy tanyérra, és majd megbarátkozik vele.
jún. 4. 11:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Addig kell, ameddig akkor szoktad, ha meg akarod enni. Ne legyen nyers, főjön át. Nem kell szétfőzni.
jún. 4. 12:02
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Rendesen megfőzöd, pici vízzel pépes állagúra mixeled ha pürésen táplálsz hozzá.
jún. 4. 14:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Megoldottam köszönöm. Megfőztem beleraktam aprítóba aztán jégkockatartó. Próbáltam 1 kis kockát neki de csak fogdozta. Kicsit adtam a szájába de fulladozott tőle
jún. 4. 15:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Íztelen, szaraz fott hus; hidegen, termeszetellenes formaban.

En sem ennem meg, foleg ha mas dugja a szamba.

jún. 4. 19:21
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem olyan ízetlen mert tettem bele olívaolajat. Hidegen nem kapja meg természetesen
jún. 4. 23:01
 7/11 anonim ***** válasza:

De

keverd neki bele pürébe a mixelt húst, miért magába adod a mixelt fött húst? Vagy nem értem.

jún. 5. 08:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Még csak próbálkozok. Pürébe, simán. Egyenlőre 8 hónapos és elutasítja a hozzátáplálás minden formáját. Még a tápszeres éves is nehézkes. Nagyon rossz evő
jún. 5. 11:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Gyerekorvos mit mond ? :( Mennyi milit eszik tápszerből? Jó a súlygyarapodása? Kislányom 6hós és nem kell neki semmi a tápi is alig a püré meg..
jún. 5. 12:35
 10/11 anonim ***** válasza:

lehet jobban preferálné az önálló étkezést, a saját tempójában.

A csirkecomb jóval lágyabb, könnyebben ehető mint a csirkemell, ráadásul zsírosabb ami pici babáknál előnyös. Süss meg egyet sütőzacskóban némi zöldfűszerrel és zöldségekkel, vágj belőlük ujjnyi hasábokat és tedd elé :)

illetve megvannak a hozzátápláláshoz szükséges érettségi jelek? önálló törzstartás, nyelvkilökő reflex eltűnése, megfelelő kézkoordináció (szájához emel dolgokat), érdeklődik az étel iránt? ekkor érdemes kezdeni, van akinél csak 8-9 hónapos korra jön el.

jún. 5. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!