Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért jön ki reggelre a...

Miért jön ki reggelre a pelusból a pisi?

Figyelt kérdés

Tesztelem a pelenkákat, hogy melyik bírja reggelig. A pampers a legjobb eddig, de van, hogy átázik a ruha reggelre azon az oldalon, ahol fekszik a baba. Ha hason fekszik, akkor a hasán lesz a folt, ha oldalt, akkor az oldalán.

Ez jelentheti azt, hogy a pelenka már nem tud több pisit magában tartani és ezért folyik ki? Eléggé meg van duzzadva, amikor leveszem róla.

jún. 3. 08:24
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Ha kifolyik, kicserélem rögtön. Nem azért nem cserélem, mert lusta vagyok, hanem mert amúgy végig alszik, ha pedig elviszem pelusozni, elkezd torka szakadtából sírni és nehezen altatom vissza. Ezért próbálom megoldani, hogy ne kelljen cserélni.
jún. 5. 14:27
 32/39 A kérdező kommentje:
De ha a Pampers elbírja sok esetben, akkor hiszem, hogy lesz pelus,ami elbírja minden esetben.
jún. 5. 14:27
 33/39 anonim ***** válasza:
Nekem akkor sírt pelenkázásnál este amikor hideg volt neki a pelenkázó. Mihelyst le lett terítve valamivel akkor már nem volt gond pelenkázásnál.
jún. 5. 14:55
 34/39 anonim ***** válasza:
55%
Amugy lehet egy pelenka se fogja birni, amig ilyen sokat eszik. Most hogy belegondolok, ha a kisfiam ejszaka felkel enni, akkor o is atazik es egyelore semmi nem oldotta meg a problemat. De o mar 1 eves, ritka szerencsere.
jún. 5. 15:08
 35/39 A kérdező kommentje:

Koszi a tippet! Le van terítve egyébként, egy szivacs is van rajta meg textil pelus.

Akkor úgy tűnik, azért folyik ki, mert megtelik. Nem tudtam, h a pelenka a hibás vagy rosszul teszem fel, de akkor ez van sajna.

jún. 5. 15:30
 36/39 A kérdező kommentje:
Most, hogy kipróbáltam ezer félét, a Libero touch bugyipelus megfelelőnek bizonyult. 3 napig élvezhettük a kényelmet, ugyanis a kisfiam rászokott a hajnali kakilásra, ami úgy robban ki ebből a pelusból, hogy az ágyneműt is cserélnem kell reggel 6-kor.
jún. 18. 06:13
 37/39 anonim ***** válasza:
Bugyipelus most lett aktuális nálatok szerintem...
jún. 18. 06:49
 38/39 anonim ***** válasza:
Robbanó kakára csakis a huggies. Annak van egy ilyen kis zsebe a hátulján ami bem engedi kifolyni a kakit. Viszont még mindig nem értem. Este egyáltalán nem cserélsz pelust? Mert az is lehet, hogy annyira tele van pisivel, hogy már emiatt folyik ki a kaka.
jún. 18. 06:52
 39/39 anonim ***** válasza:
Már leírta, hogy nem akar cserélni, mert akkor felkell kelteni a gyereket és nehezen alszik vissza, mert sír. Így viszont marad reggelre az átázott, pisis és kakás pelus. Egyszer csak rájön, hogy cserélni kellene, hiába kényelmetlen éjszaka 1x megtenni
jún. 18. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!