Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért jön ki reggelre a...

Miért jön ki reggelre a pelusból a pisi?

Figyelt kérdés

Tesztelem a pelenkákat, hogy melyik bírja reggelig. A pampers a legjobb eddig, de van, hogy átázik a ruha reggelre azon az oldalon, ahol fekszik a baba. Ha hason fekszik, akkor a hasán lesz a folt, ha oldalt, akkor az oldalán.

Ez jelentheti azt, hogy a pelenka már nem tud több pisit magában tartani és ezért folyik ki? Eléggé meg van duzzadva, amikor leveszem róla.

jún. 3. 08:24
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
80%
Nekem a Liberális bevált, de éjjel az se bírta. Váltottam Rossmanos Babydreamre és az nem folyik ki! Csodálkoztam is. Illetve mindig olyat hord, ami nem éppen jó rá, hanem kényelmesebb.
jún. 3. 08:26
 2/39 anonim ***** válasza:
29%
Ha elfogadsz egy jó tanácsot akkor estére csakis a libero touch. Na azzal sosem volt baleset. Illetve ha nem nagy rá, akkor egyel nagyobb számú pelenka is segíthet. De nekünk a touch az nagyon bevált. Az ára miatt csak estére hordja.
jún. 3. 08:30
 3/39 anonim ***** válasza:
88%

Vagy nem jo a pelenka a te babadnak vagy kicsi a meret. Ezek szoktak lenni altalaban.

Az en kisfiam 1 eves es ejszaka meg egyszer eszik is tapszert. Nagyon sokat pisil,de nem szokott reggelre atazni hala a jo egnek.

jún. 3. 08:33
 4/39 anonim ***** válasza:
85%

A gyerekeimnek a dm-es vált be, abból iszonyatosan ritkán jött ki

(a libero az elsőnek fél évig volt jó, onnantól minden alkalommal kijött valami! Akkor váltottam a dm-esre)

jún. 3. 08:45
 5/39 anonim ***** válasza:
Van a Huggiesnak direkt éjszakai pelusa, nekünk az vált be.
jún. 3. 09:10
 6/39 A kérdező kommentje:

Eddig próbáltuk a liberot, de az nappal is eresztett. Pampersbol 2-es és 3-as méretet is, 3-as pampers nadrágpelust, baby dream 3, lupilu 2-és és 3-as méret, Violeta 3-as.

7kg körül van a fiam, elég husis baba, még 2 hónapos sincs. Éjjel vagy 6x szopizik, szóval van folyadékbevitel rendesen.

jún. 3. 09:12
 7/39 anonim ***** válasza:
80%

De a sima libero comfortot vagy a libero touchot? Mert nem mindegy. Amikor még pici volt és sokszor evett este akkor cserélgettem neki. Mikor már csak este 1x, vagy teljesen átaludta az éjszakát akkor nem cseréltem neki.

Amúgy vannak pelenka tesztek és tudtommal nedvszívásnál a touch a legjobb.

jún. 3. 09:18
 8/39 anonim ***** válasza:
86%
7 kilós gyerekre már rég 4-es kellett nekünk, kb. 6,5 kilótól.
jún. 3. 09:45
 9/39 A kérdező kommentje:

Sárga volt a Libero, úgyhogy az nem a touch. Akkor arra is rápróbálok.

A 3-asokra az van írva, hogy 6kg-tól, a 2-esre pedig az, hogy 8kg-ig.

Amúgy benéztem, nincs 7kg, csak 6-6,5. Csak nincs mérlegünk, de 1 hónapja volt 5,4kg és az első hónapban 1,3kg-t hízott. Ez alapján próbálom megtippelni a súlyát.

jún. 3. 09:55
 10/39 anonim ***** válasza:
78%
Próbáld ki a Pampers night pants-ezt de amúgy legnagyobb meglepetésemre a Pennys bugyipelenka is kibirta az éjszakát, pedig nálunk is mindenből kifolyt.
jún. 3. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!