Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért jön ki reggelre a...

Miért jön ki reggelre a pelusból a pisi?

Figyelt kérdés

Tesztelem a pelenkákat, hogy melyik bírja reggelig. A pampers a legjobb eddig, de van, hogy átázik a ruha reggelre azon az oldalon, ahol fekszik a baba. Ha hason fekszik, akkor a hasán lesz a folt, ha oldalt, akkor az oldalán.

Ez jelentheti azt, hogy a pelenka már nem tud több pisit magában tartani és ezért folyik ki? Eléggé meg van duzzadva, amikor leveszem róla.

jún. 3. 08:24
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
72%

Éjjelre bugyisat használok, napközben simát.

Napközben a rossmann saját márkás jó, alváshoz bugyis pampers.

jún. 3. 10:19
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan adj rá nagyobbat.
jún. 3. 10:20
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kicsit nagyobb kell.

A fiam 15kg, a 12-16ig-ból kifolyik.

A 13-18-ból nem.

Úgy veszem mindig, hogy volt pl a 3,vagy 3+(a +hosszított)

jún. 3. 10:23
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anno azt tanácsolták, hogyha az egyel nagyobb számnak eléri az alsó határát, akkor már azt adjam rá.
jún. 3. 10:26
 15/39 A kérdező kommentje:

4-es lenne eggyel nagyobb, de az olyan nagynak tűnik egy 2 hónapos babára…

A 4-es Pampers pl 9kg-tól indul. A Libero 4 pedig 7kg-tól. Pennyset is kipróbáljuk.

jún. 3. 10:28
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

A kiló csak egy irányadó. Nem mindegy az se, hogy milyen hosszú az a baba, mekkora a combja, popsija. Nyilván kettő 7 kilós gyerekre nem ugyanaz a pelenka lesz jó, ha az egyik 60, a masik 75 centihez 7 kiló. Az egyikre kellhet az 5-ös is, míg a másikra jó lehet a 3-as is.

A pisimennyiség se mindegy.

Ne legyél ilyen korlátolt, hogy nem tudsz elszakadni a zacskóra írt kilóhatártól. Lehet gondolkodni is!

jún. 3. 10:50
 17/39 A kérdező kommentje:

Nehéz elképzelnem, hogy egy 62-68-as ruhát hordó 6,5kg-os babára 9-14kg-osoknak való pelus jó lenne. Ezért kérdezek itt. Kezdő anyuka vagyok 🙂

Neked mi a véleményed?

jún. 3. 11:15
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is husis volt babakorában és mindig 1 mérettel nagyobbat adtam rá és éjszaka ennyi szoptatásnál cseréltem pelenkát akár 2x is. Sose volt így reggelre pisis. Én a pampers caret használtam.
jún. 3. 11:19
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnek a fia akivel egy napin születtek néha 2vel de általában 1gyel nagyobb pelust hordott, mint nekünk kellett, pedig a fiam mindig magasabb volt mint az övé. Viszont az övé meg kilóra volt sok. Nem kell szigorúan venni mekkora pelus kell neki. 2 hónaposan 68 centi volt a fiam, elvileg nem nőhetett akkorát mégis annyi volt. Ezekre nincsenek szabályok.
jún. 3. 11:19
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Az én 7 kg-s babám (igaz, idősebb) már egy ideje 4-es méretet hord.

Nekünk a Rossmann sajátmárkás vált be a legjobban.

DM-el kezdtünk, először jó volt, de a 3-as méretet már nem tudtuk használni olyan rossz, konkrétan rögtön átengedte a pisit, pedig az 1, 2 bevált.

Lidl sosem volt jó.

Pampersnek nekem az anyaga nem tetszik, egyszer sem vettünk, a babacsomagban volt.

Libero touch 2, 3 szintén szuperül teljesített, illettve a Huggies is, de az kicsit nagyobb méret.

jún. 3. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!