Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos vinnyog, nyafog?

5 hónapos vinnyog, nyafog?

Figyelt kérdés
Fogzik (rágcsál mindent, nyáladzik, felsír többször, be van duzzadva az inye, nyűgös) , azóta felborult az alvása, és az evése is. Alvásnál pedig oldalra csapja magát és tekeri magát C alakba ezt is vinnyogva. (Ez úgy néz ki hogy a fejét csapja hátra és a gerince is görbül c-be, sokszor csak így hajlandó aludni is). Eddig szépen gügyögött, mostmár csak a vinnyogás van. Ezt a c alakba tekerést sem értem. Mitől van ez? Orvos szerint egészsége a gyerek csak a foga jön. De ezért nem kéne C-be tekerje magát és vinnyogjon egész nap. Oldalra tud már fordulni, azonban ez alvás közben csak félig sikerül neki felső testből és ilyenkor is hátra csapja a fejét inkább amivel megtartsa magát. Akárhogy próbálom visszahelyezni azonnal hátra csapja a fejét.

jún. 2. 07:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ilyenek a gyerekek. Nyafogósak, vinnyogósak, sírósak.
jún. 2. 07:40
 2/19 A kérdező kommentje:
Első babás vagyok. Én az hittem csak akkor van ez ha valami nincs rendben. De akkor is ezt csinálja ha már evett, ivott, büfizett, pukizott, kaki, tisztába van, kipihent, játszottam vele, bármit csinálok egész nap ez megy. A lábát nem huzigálja szóval nem hiszem hogy a hasa lenne, az ujját rágcsálja nagyon sokat, de ha bekenem akár dentinoxal is akkor is marad a nyafogás, talán annyi hogy ha nagyon sír akkor enyhiti a helyzetet. Mostanában ezt a C alakban alvást sem értem és aggódom miatta. Én csinálok valamit rosszul?
jún. 2. 08:22
 3/19 A kérdező kommentje:
Kedves" 3-as. Kétlem hogy a pofozással bármit elérnék egy 5 hónapos babánál.
jún. 2. 08:39
 4/19 anonim ***** válasza:
18%
Nem bántásból, de azt csináltad rosszul, hogy nem készültél fel a gyerekvállalásra. Már egy kis fogfájás és te már kivagy, meg vinnyog, nyafog a gyerek. Mivel nem tud beszélni így próbálja elmondani, hogy valami nincs rendben, de neked csak annyi jön le hogy szenved a semmin. Hát baromira tud fájni a foguk és lehet azt próbálja a tudtodra hozni. Ha nem elég a dentinox, akkor adj neki fájdalomcsillapítót. Nem ördögtől való. Hidd el, nem azért csinálja, hogy téged direkt idegesítsen. Sőt, ennél már csak nagyobb kihívások jönnek, azokkal mit fogsz kezdeni, ha ennyit nem tudsz megoldani?
jún. 2. 08:44
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Mennyiket eszik? Tápszeres. 4 és fél hósom is dünnyög egesz nap, radikálisan lecsökkentette a tápimennyiséget 5.napja
jún. 2. 08:46
 6/19 anonim ***** válasza:
#6 nekem a 6 hónaposom újabban 60-90 ml-eket eszik, igaz gyakrabban, de mindig nyűglődve. Egyszerűen nem akar enni, anyatejes is, de azt se akar csak éjszaka.
jún. 2. 09:03
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Van baja, hiszen jön a foga.

Te is vinnyogsz, ha fáj a fogad és ha olyan szinten, akkor C-be is tekered magad. Ez ilyen. Borítja az alvást és az egész napot.

jún. 2. 09:29
 8/19 A kérdező kommentje:
Tápszeres. 80-100 ml amit megeszik aztán már nem kell neki akármit csinálok.
jún. 2. 10:16
 9/19 A kérdező kommentje:
5ös, fel voltam készülve. Évek óta szerettük volna, nagyon nehezen jött össze. Volt időm utána nézni sokmindennek. De ismerem már hogy fájdalom miatt csinál valamit vagy csak hiszti/unatkozás féle.
jún. 2. 10:19
 10/19 anonim ***** válasza:
61%
Egy 5 hónapos biztosan nem hisztizik…
jún. 2. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!