Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A beteg nagytesó állandóan a...

A beteg nagytesó állandóan a kicsit szeretgeti. Nem ér neki a szó. Ilyenkor ti hagyjátok?

Figyelt kérdés

70%-ban egy 4 év körüli és egy 3 hós babával vagyok itthon. Imádjak egymást, aminek nagyon örülök, de ha a nagy beteg bújósabb, mint máskor. A kicsihez állandóan nagyon közel megy es az "arcába" magyaráz.

Kedvesen elmagyaráztam neki sokszor, hogy messzebbről, csak a lábàt simizze, de abszolút nem ér neki a szó. Már feladtam... Csak bánt a lekiismeret, hogy most így szepen lefertőzi..

jún. 1. 10:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

Sose csináltam ebből gondot.

Ha te vagy beteg te sem mész közel a kicsihez?

Én nem vagyok ennek az elkulonitesnek a híve.

Pedig nekem is állandóan beteg volt a nagy amikor megszületett a kicsi.

jún. 1. 20:56
 12/14 Senior Séf ***** válasza:
49%
A kicsid immunrendszere nem attól lesz erős, kedves kérdező, ha a széltől is óvod, hanem attól, ha minél többféle mikrobával ismerkedik (fertőződik) meg.
jún. 2. 14:45
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, keveset foglalkoztok a naggyal. Vigyétek külön el a játszótérre, hogy csak ő legyen veled, a kicsi ne!!! Persze lehet, hogy nehéz megoldani.Egyébként következetesnek kell lenni a 4 évessel, mindig, mindenkor. Nincs olyan, hogy egyszer lehet, máskor nem, és ha nem akar valamit nem kell a kunyerálás után megtenni.
jún. 3. 11:05
 14/14 anonim ***** válasza:
folyt.: persze ha értelmi fogyatékos, az más.
jún. 3. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!