Normális ha nem szeretnék 2.gyereket?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék 2.gyereket, illetve ezen végigmenni mentálisan sem fizikailag sem tudnék mégegyszer. Van egy 2 éves lányom, nehezek vele a nappalok, 0 segítségem van nappal születésétől fogva, külföldön élünk, apuka dolgozik nappal. Mindenki hajtat hogy de kell a második, kell a tesó. Ki az aki nem szeretne második gyereket mert az elsővel nehéz?Nem kell idehányni hogy bevállalnád bármennyire is nehéz,meg 3 van stb stb.Tényleg nem, ha unatkozol lapozz másik kategóriába. Olyanok véleménye érdekel akik valóban nem akarnak másodikat, az ok is érdekel. Köszönöm.jún. 1. 09:58
11/18 anonim válasza:
Szuper lenne, ha lenne még egy, meg a meglévőnek tesója, de én ezt mégegyszer kezdem újra, nem szülök és nem leszek kialvatlan/zombi hónapokig. Nem érdekel, ki mit mond.
12/18 anonim válasza:
Normális, én meg egyet sem akarok. Minden normális, csak az nem, ha bevállalod és utána nem foglalkozol megfelelően vele.
13/18 anonim válasza:
Nem szeretnénk és nem is lesz 2. gyerekünk. Nagyon nehéz volt a babakorszak, semmi segítségünk nem volt. Minden addigi hobbimról le kellett mondanom, semmi kikapcsolódásom nem volt, még most is alig van időm magamra. Anyagilag is megterhelő, vannak hónapok, amikor éppencsak, hogy kijövünk a fizetésből.
14/18 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok, mint te. Eredetileg 2 gyerekben gondolkodtunk, de az első után meggondoltuk magunkat. És félreértés ne essék, az, hogy a kislányom van nekünk, életünk legjobb döntése. De tény, hogy az eleje borzasztóan megviselt, és az is tény, hogy egyszerűen nem érzem, hogy vágynék még egy gyerekre. Ez a legfőbb oka, hogy nem vállalunk. A praktikus indokok, mint pl. az, hogy sokkal mobillabbak vagyunk 1 gyerekkel, több mindent megengedhetünk magunkak, könnyebben utazunk, és nagyobb lakásra sem kell váltanunk, ami anyagilag megterhelő lenne, csak pluszban megerősítenek ebben. Persze, jó egy tesó, de ez az én életem, és nem szülhetek úgy egy gyereket, hogy nem is akarom, csak a lányomnak kéne egy testvér...az egész család megszenvedné szerintem. A mi családunk így lett teljes és így vagyunk boldogok.
15/18 A kérdező kommentje:
Szívből szóltál.Köszönöm.14es ugyanígy gondoljuk.Majd játszik velünk, a szomszéddal meg az óvodában.
jún. 1. 14:30
16/18 anonim válasza:
A ferjemnek van egy 9 eves fia az elozo kapcsolatabol, nyaron erkezik a kozos kislanyunk. Teljesen kerek igy, nem fogok meg egyet szulni. Anyagilag, erzelmileg, mindenhogy ennyit birunk. Noha nem az en gyerekem a nagyfiu, felig-meddig annak erzem, 4 eve az eletem resze. Nekunk ez igy rendben van, a ferjem is egyetert velem. Probalkoznak neha a rokonok, de a negygyerekesek velemenyet meg sem hallgatom.😅 Egyebkent sem kerdeztem senkitol, szerintuk mennyit kellene vallalni. Ket gyerekre vagyunk berendezkedve es kesz.
17/18 anonim válasza:
Szia! Normális. Én sem szeretnék megmondom őszintén. Imádom a gyermekemet ( 1 hete született). Sürgősségi császármetszés lett a vége, mert az orvos aki ( amúgy le sem akarta vezetni a szülésemet) majdnem végzeteset hibázott. Olyan traumát okozott, hogy az éjjel is remegve aludtam. Tökre megértelek. Ha ne talán mégis lenne mégegy akkor ő magánklinikán születne. Az első szülési élmény nagyon meghatározó. Ezúton is szeretném ha tudnák a leendő anyukák, ha Székesfehérváron szándékoznak szülni akkor reménykedjenek , hogy nem az Orosz doktorhoz kerülnek.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsók valaszadását is. Csodálatos szülésben volt részem, nem az miatt nem szülnék. Epidurállal szültem, legjobb döntés volt. Mi történt pontosan 17es? Miért nem akar egy orvos levezetni egy szülést? Kifejtenéd kérlek?
jún. 1. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!