Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok-e cumit, cumizavaro...

Használtok-e cumit, cumizavaros lett-e a babád?

Figyelt kérdés
Nagyon tartok a cumizavartól, de egy hosszabb autóút elé nézünk és azon gondolkozom, hogy adnék neki.
2024. máj. 28. 14:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
#1 vagyok, cumi mellett szoptattam is és sajnos tápszer is kellett, 4 hónap után a mellet nem fogadta el többé 🤷‍♀️
2024. máj. 28. 17:49
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
Pici kora óta cumizott. Cumizavaros lett hamar, de valószínűleg nem a sima cumi, hanem a cumisüveg miatt, mert abból is kapott hamar anyatejet.
2024. máj. 28. 18:45
 13/23 anonim ***** válasza:
40%

Cuki ez a kifejezés, hogy "alkalmi felhasználó" :) Létezik ilyen egyáltalán? Mint a kocadohányos? :D

Én egy autóút miatt nem adnék, lehet el sem fogadná, ennyi miatt felesleges kockáztatni szerintem. Tesóm próbálgatta, sikertelenül, végül autóban-menetközben-cicizés lett belőle (apuka vezetett) - és még a biztonsági öv is maradt a derékon, bár anyukának nem túl kényelmes póz.

2024. máj. 28. 19:02
 14/23 A kérdező kommentje:
A hordozóban volt a baba, úgy szoptatta? Vagy kivette? Én is gondoltam arra, hogy kiveszem és szoptatom útközben, de ugye az meg veszélyes. Bár nem tudom mi a rosszabb. 2,5 órás út végigüvöltve vagy a gyerek az ölemben.
2024. máj. 28. 19:43
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindketto eletveszely. De gondolom anyuka hajolt fole, en is lattam mar ilyet, de azt gondolom hogy halal felelotlenseg.

Ilyenkor inkabb meg kene allni.

2024. máj. 28. 19:48
 16/23 A kérdező kommentje:
Már próbáltuk, hogy megállunk, szopizik, megnyugszik, de amint visszarakom az ülésbe, mintha meg sem álltunk volna.
2024. máj. 28. 19:56
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Hat, akkor ne menjetek hosszu utra. Vagy menjetek tobb reszletben, passz.

Oszinten megmondom, hogy miutan a kisfiammal 3 ora alatt tettunk meg egy picit kevesebb, mint 1,5 oras utat, ugy sirt es annyiszor meg kellett allni, na utana elment a kedvem a kocsikazastol egy eletre.

Najo, nem kellett ennyit varni, 1 eves korara rendezodott es birja a hosszabb utakat, de addig max 30 perc volt a lelektani hatar, utana sikitva sirt.

Hat en nem birtam ezt vele es magunkkal csinalni.

2024. máj. 28. 20:02
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Életveszélyes a föléhajolós módszer. Angolul rákeresel, nem egy hírt dob ki, hogy a csecsemő meghalt, mert balesetben az anya a testsúlyának sokszorosával lapította így az ülésbe.

A menet közben kiveszed is ugyanilyen veszéllyel jár.

A cumit pedig a legtöbb baba elsőre úgy köpi ki, hogy repül.

2024. máj. 28. 20:31
 19/23 anonim ***** válasza:

A föléhajoláshoz szerintem bitang nagy mellek kellenek maximum akkor működhet. Szoptatáshoz én is növesztettem egy 85D-t,de még ezzel se tudnék álló autóban kikapcsolt övvel se úgy fölé hajolni, hogy a mellbimbóm elérje a száját...

Meg a félre nyelés miatt is veszélyes, én tápszerrel se merem menet közben etetni.

2024. máj. 28. 21:13
 20/23 A kérdező kommentje:
A cumit elengedem, valszeg a megállós technikát fogjuk alkalmazni. Remélem, bírni fogja.
2024. máj. 28. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!