Baba mama tornára szerintetek járnak kicsit ducibb anyukák is?
Figyelt kérdés
7 hónapos a kisfiam. Nagyon sokat híztam. Nem akar lemenni. Az állóképességem is romlott. Na már most fogyókúrázok de jó lenne valami mozgás is ami természetesen egyedül nem megy. Nincs ami motíváljon. Csak félek elmegyek aztán nem is lesz ilyen kaliberű anyuka. Eléggé szégyenlem a testem de szeretnék érte tenni.máj. 27. 16:40
1/6 anonim válasza:
Szerintem a babamama torna semmit sem ér.
Inkább keress heti 2x babysittert és menj el egy normális edzésre, ez lehet zumba, kangoo, vagy barmi, babával nem Tudsz zsírégető pukzust elérni.
2/6 anonim válasza:
Szerintem viszonylag ritka, ha valaki szülés után úgy néz ki, mint egy fitnesszmodell. Meg érted, miért mennél oda, ha magadtól is minden rendben van? Szerintem nem kell szégyellned a tested, mindenki azért megy egy ilyen tornára, mert tenni szeretnének magukért. És igen, sokan vannak, akik több-kevesebb túlsúllyal küzdenek.
3/6 anonim válasza:
Én átérzem ugyanebben a cipőben vagyok. Hidd el nagyon sokan vannak még így. Nyugodtan menj el és mozogj ne szégyelld. Engem se érdekel ki bámul meg mikor edzek, hogy hú. Nem érdekel. Téged se érdekeljen!
4/6 anonim válasza:
1-es! Kezdetnek nagyon is jó a baba mama torna. Itt megnézik, nincs-e szétnyílva a hasizma. Szépen apránként építi ujra az állóképességet. A kangoo igen jó zsírégető, de pl ha szoptat, akkor nem kéne erőltetni. Meg méhsüllyedése is lehet, ha nem regenerálódik rendesen. Szóval kiindulásnak tökéletes a baba mama torna. Később meg ha visszaerősödött minden, akkor lehet váltani és akkor tutira nem okoz gondot. A kaja így is úgy is fogyasztani fog.
5/6 anonim válasza:
Engem is frusztrál a tudat, hogy mások közt mozogjak, inkább itthon tornázom videókra, ha van elég motivációm meg persze időm.
6/6 anonim válasza:
Én még eddig csak túlsúlyos zumba oktatokat láttam, nem tudom mit tudna az én vékony testemmel csinálni, ha a kövereket se tudja lefogyasztani, nem hogy izmositani. Rendes súlyzós edzést csinálj otthon mikor alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!