Második gyerek is használhatja ugyanazt a cumisüveget?
Nem sokára érkezik a második babánk. Eltettem a nagytesó műanyag cumis üvegeit és eddig azt gondoltam jó lesz neki, de kezdek félni hogy egy újszülöttnek inkább új üveg kellene...
Nincs különösebben bajuk, a sok kifőzéstől persze másak mint az újak. Ti hogy csináltátok? Sérül annyit a műanyag, hogy inkább vegyen újat az ember?
Szerintem simán ha ki van sterilizalva.
Gondolom dudlit rá újat veszel,az uveget meg alaposan főzd ki,sterilizald és kész
Elméletben igen, gyakorlatban nem bírnak azok annyit. Ha elszíneződött, karcos, opálos, nem használnám. Műanyagot nem lehet eleve úgy sterilizálni.
Ha üveg cumisüvegeid lennének, azzal nem lenne gond, természetesen új cumifejjel.
Új cumifejjel az unokatesójának az üvegeit fogjuk használni.
Nyilván ha 1000 Ft-os pepcos cumisüvegekről lenne szó újat vennék, de nálunk 9000 Ft-os cumisüvegekről van szó, ami vagy beválik vagy sem...
Nálunk az első fiam nem nagyon ivott cumiból, pár alkalommal csak, ha valami olyan helyzet volt. Én emiatt nem cserélem le őket, csak vettem rájuk új fejet. Nem tervezem a másodiknál se, hogy sűrűn kap majd cumit, szóval emiatt én feleslegesnek érzem tök újat venni.
Ha tápszeres lett volna az első, akkor szerintem újat vennék inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!