Honnan tudom, hogy kel szeretne kelni a babám az éjszakai alvásból?
Együtt alszunk és hajnali 3-tőle folyamatosan morog, jár a keze-lába, fészkelődik és ha későn reagálok, sírva fakad. Egy ideig várok, aztán felállok vele és ringatom, amitől újra nyugodtan alszik. Viszont reggel 9-kor is ezt csinálja. És nem tudom, hogy kelni akar-e vagy kényelmetlen neki valami.
A szeme végig csukva van. 2 hónapos. 8-tól 9-ig alszik általában.

Azt szeretném tudni, hogy honnan tudom, hogy szeretne felkelni az éjszakai alvásból. Tehát mi az a pont, ahol már ne próbálkozzak visszaaltatással.
Arra számítottam, hogy reggel úgy kel majd, hogy kinyitja a szemét és nézelődik, innen tudom, hogy indulhat a nap. De nem ez van.

Szerintem 2 hónaposan még sokat alszik nappal is, szóval nem kell ennyire éles határokat keresned egyelőre.
Igazodjatok egymáshoz, amikor te felkelsz, akkor felkelsz, ő ha még aludna visszaalidhat rajtad vagy a kiságyban stb. Később fog ez jobban kialakulni.

Köszi! Akkor kel, amikor én azt mondom :D
Nekem nem alszik bele a szopiba sajnos, nappal csak magamra kötve tudom altatni, éjjel szerencsére jobb a helyzet. Már volt olyan, hogy éjjel szoptattam, lenézek rá és csak azt látom, hogy vigyorog rám :D Ő simán fent van 1-2 órát az alvások közt, olyankor nézelődik, játszunk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!