Tanacsokat szeretnek kerni.4,5 honapos anyatejes a fiam 3 honapig ataludta az ejszakat, utanna ejjel felkelt 2szer szopizni, de most 2 hete 1-2 orankent kel ejjel. mitol lehet?
Nálunk is így volt. A kislányom nappal viszonylag keveset szopizott, mert minden más jobban érdekelte, akár még a szék karfája is, aztán este, nyugalomban pótolta. Ezen kívül a fogcsírák, fogacskák is mozgolódhatnak, és a mozgásfejlődés is bezavarhat az esti alvásba.
Ha jókdvű és még. Súlya is nő, akkor ne aggódj!
Hát az éjszakákat meg sajna tül kell élni:(
Sztem fogacska lehet a dologban.
Legalábbis velünk is előfordult ugyanez. A baba jó ideje már nem riaszt éjjel, de akkor óránként, kétóránként kelt, sirdogált. Még a szemét sem nyitotta ki, szóval annyira azért nem ébredt fel.. Aztán pár nap múlva észrevettem, hogy elkezdett fehéredni az ínye..
Ez is lehetett az oka, bár mivel ez az egy éjszakánk volt szerencsére csak ilyen, más is lehetett a dologban.
Én is kiírtam akkor egy kérdést erről, ahol azt a tanácsot kaptam, hogy próbáljam kevesebb ruhába öltöztetni. Nem lehet, hogy melege van éjszaka? Csak egy tipp..
Próbálj a babádnak Viburcol kúpot adni lefekvés előtt, hátha.. Homeopátiás szer.
nem all szandekomban tapszert adni..mert szeretnem tovabbra is szoptatni...csak mar nem tudom mitol lehet.mar 2 hete hogy ezt csinalja.
nem leht melege,legtobbszor egy badyba szokott aludni.
nem tudom itt Erdelybe lehet-e Viburcol kupot kapni,de utanajarok.es az mire jo??\
kosz a valaszokat.
A Viburcol kùp homeopátiás szer, a leírása szerint a fogzáskor fellépő nyugtalanságra jó.
Sztem olyan gyógyszertárban biztos kapható nálatok is, ahol árulnak homeopátiás szereket. Nekünk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!