Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lagziba kell menjünk és pont...

Lagziba kell menjünk és pont 7 hetes lessz a babo és mit mondok érdemes vigyem vagy hadjam ithon mamával?

Figyelt kérdés
.
2024. máj. 26. 05:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%

20!

Mehetsz. Senki nem tiltja. Csupán józan ésszel gondolkodva, az egy évesnek a világon semmi élvezet nincs benne. Egy Budapest - Malé repülő úton 13 óra, kb. Áruld már el nekem, mit élvez benne az egy éves. A többi utasról mar nem is beszélve, mert kb 100%, hogy nem fogja végig aludni vagy csendben végig nézelődni az utat. De megegyszer, a te gyereked, oda viszed, ahova akarod.

2024. máj. 26. 12:13
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem értem miért kell ennyire mártírkodni, hogy jajj mert a gyereknevelés lemondásokkal jár. "

Idezd, ki és hol martirkodott. A kérdés egy 7 hetes gyerekre vonatkozott, az én konkrét válaszom pedig, amibe bele kötöttél azt írta; " te válaszod:" 7 hetes gyereket en biztos nem vinnék lagziba. Sőt, 7 evest se feltétlenül, nekem 10 év a minimum korhatar." Lagzirol volt szó és kiemelten magamra vonatkoztatva, ÉN nem vinném, NEKEM 10 év a korhatar. Egy 10 év alatti gyereknek se kell a lagzi, egy 7 hetesnek meg pláne nem. Ettől még nincs martirkodas, ha én akarok, mehetek a gyerek nélkül.

2024. máj. 26. 12:16
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nemntudtam volna elmenni, minden percben rajtam lógott, meg nem is voltam olyan jól még én sem.

Lemondanám őszintén szólva. De majd te érezni fogod úgyis.

2024. máj. 26. 13:30
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Megint egy csomo covidos van korulottunk, mi 1 hete fekszunk vele itthon,en hoztam, sajnos a ferjem es 2 gyerekem megfertoztem,ugy hogy be vagyunk oltva 2/3oltas es rsmstyul vagyunk. Ne vidd zart helyre,csak szabad levegore max.
2024. máj. 26. 16:00
 25/28 A kérdező kommentje:
Mi is csak az ebédre mennénk és nem végig volna ott csak egy pár orát!
2024. máj. 26. 16:35
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nos, kérdező, a lagzi az nem ebédet jelent, hanem vacsorát és bulit úgy délután 4-6 órától másnap hajnalig.
2024. máj. 26. 16:38
 27/28 A kérdező kommentje:
Jah és nem nagy lagzi lessz csak egy szük családi körű!
2024. máj. 26. 16:40
 28/28 anonim ***** válasza:
78%
Egyrészt nem mennék lagziba 7 hetes "babóval", másrészt kijártam volna a 8 általánost mielőtt gyereket vállalok. Remélem nem te fogsz segíteni neki a leckében.
2024. máj. 26. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!