Lagziba kell menjünk és pont 7 hetes lessz a babo és mit mondok érdemes vigyem vagy hadjam ithon mamával?
20!
Mehetsz. Senki nem tiltja. Csupán józan ésszel gondolkodva, az egy évesnek a világon semmi élvezet nincs benne. Egy Budapest - Malé repülő úton 13 óra, kb. Áruld már el nekem, mit élvez benne az egy éves. A többi utasról mar nem is beszélve, mert kb 100%, hogy nem fogja végig aludni vagy csendben végig nézelődni az utat. De megegyszer, a te gyereked, oda viszed, ahova akarod.
"Én nem értem miért kell ennyire mártírkodni, hogy jajj mert a gyereknevelés lemondásokkal jár. "
Idezd, ki és hol martirkodott. A kérdés egy 7 hetes gyerekre vonatkozott, az én konkrét válaszom pedig, amibe bele kötöttél azt írta; " te válaszod:" 7 hetes gyereket en biztos nem vinnék lagziba. Sőt, 7 evest se feltétlenül, nekem 10 év a minimum korhatar." Lagzirol volt szó és kiemelten magamra vonatkoztatva, ÉN nem vinném, NEKEM 10 év a korhatar. Egy 10 év alatti gyereknek se kell a lagzi, egy 7 hetesnek meg pláne nem. Ettől még nincs martirkodas, ha én akarok, mehetek a gyerek nélkül.
Én nemntudtam volna elmenni, minden percben rajtam lógott, meg nem is voltam olyan jól még én sem.
Lemondanám őszintén szólva. De majd te érezni fogod úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!