Lagziban pont nem, de olyan 10-12 hetes korában voltunk az első gyerekkel 50. születésnapi zenés-éttermes buliban. Nagyon nyugodt baba volt, vele be lehetett simán vállalni, 3 óránként megszoptattam, aludni még akkor tudott zajban is, és boldogan elvolt.
Én vele esküvőre is elmentem volna úgy, hogy legyen terv, ki megy vele ki a szertartásról, ha nyafog, és ha azonnal haza tudtok indulni, ha nem jön be neki. Szóval ne most vállaljon egyikőtök se tanú meg koszorúslány szerepet.
máj. 26. 10:58
12/28 anonim válasza:
Az én babám is nyugodt volt (még mindig az 7 hónaposan), de nem azert nem vittem volna sok ember közé, amikor kicsi, mert mi van, ha sírni fog, hanem a megnövekedett fertozesveszely miatt...
máj. 26. 11:02
13/28 anonim válasza:
Én sem mennék, nemhogy a baba
máj. 26. 11:09
14/28 anonim válasza:
8as oké, akkor a gyerek 10 éves koráig üljetek otthon :D Amúgy már párszor leírtam, de számomra elképesztő, hogy erre az oldalra milyen begyöpösödött Anyukák írnak. Sokat járok rendezvényekre, esküvőkre, tele van gyerekekkel, nem egy pár hetessel találkoztam már. Nyáron a tengerpart, sőr szinte minden túrista látványosság tele van pici gyerekekkel, csecsemőket tologató anyukákkal. Értem én, hogy nektek nincs életetek az interneten kívül, de mért kell ezt a hülye gondolkodást erőltetni másokra is?
máj. 26. 11:25
15/28 anonim válasza:
#14: Miért kellene annyira begyöpösödödöttnek lenni, hog ynem lehet elfogadni, hogy, van aki nem kaarja megkockéztatni, hogy egy gyerek tönkretegye élete nagy napját? De még egyik nagy napját se?
máj. 26. 11:34
16/28 anonim válasza:
15ös miért is tenné tönkre? Nyilván egy 0-24ben ordító gyereket nem vinnék oda, de a legtöbb nem ilyen
máj. 26. 11:35
17/28 anonim válasza:
14!
Értem, nálatok csak a lagziba járás és az otthon ülés a program. Felénk azért más is szóba jön. Olyasmi, ami gyereknek való. Egy 7 hetesnek marhára semmi keresnivalója nincs egy lagziban. Vele lehet mondjuk sétálni menni, vagy a nagyszülőkhöz, esetleg ha nagyon program kell egy ekkora gyereknek, akkor ott az állatkert.
Az utazás se volt kérdés, még mindig lagzi a téma, de ha már felhozod: Magyarországnak nincs tengerpartja. Ha lenne és az ember a közelében él, nyilván kimegy oda is a gyerekével. De épeszű ember nem repül él mondjuk Olaszországba az egy év alatti csecsemővel, hogy a tengerparton sétáljon vele. New Yorkban is vannak csecsemők, de oda se kell fél napos repülő úttal kinozva vinni a gyereket csak azért, hogy el lehessen mondani, nem otthon ül az ember.
máj. 26. 11:40
18/28 anonim válasza:
Attól, hogy te így gondolkozol, még nem biztos, hogy te vagy épeszű. Nagyon sok tanult, épeszű ismerősöm jár pici babával nyaralni, sőt akár repülnek is ha úgy van és a gyerekek még élvezik is. De mondom, ti üljetek otthon meg állatkertezzetek, én meg utazok a gyerekkel és élvezem az anyasàgot, nem vagyok ilyen besavanyodott, mint itt a legtöbben
máj. 26. 12:01
19/28 anonim válasza:
18!
A tanult még nem jelenti azt, hogy épeszű. Azt áruld már el, hogy egy egy éves csecsemő mi a jó eget élvez szerinted a repülésen? Vagy mi különbséget lát aközött, hogy a Margitszigeten sétál vele anyu egy kört, vagy a Maldív-szigeteken? Utazni nem csak a világ másik felére lehet ám amugy és nem csak repülővel.
máj. 26. 12:05
20/28 anonim válasza:
De miért gondoljátok, hogy ez a gondolkodás az épeszű? Oké, lehet hogy nem élvezi, de jól érzi magát, nem hisztizik, nem sír. Akkor miért is ne mehetnék el akár az 1 évessel a Maldív szigetekre pl? Én nem értem miért kell ennyire mártírkodni, hogy jajj mert a gyereknevelés lemondásokkal jár. Ti a legtöbben inkább csak magatokat szivatjátok és mèg élvezitek is, hogy panaszkodhattok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!