Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hónapos gyerek nem akar...

16 hónapos gyerek nem akar felvágottat enni? Már semmi ötletem nincs. Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem eszik felvágottat és ha úgy tartja Keve öklendezik is tőle ha megpróbálom adni neki. Se párizsi se virsli se más szalamik semmi. Nehéz így változatosan etetni. Fogzás lehet? Eszik darabosat, püréset és folyosat is. Hogy próbáljam adni neki? Másnak is volt így?

máj. 25. 22:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, ilyen hulladékokat én sem eszem, szóval nem várom el a gyerektől, hogy megegye. Amúgy meg nem tragédia, te sem eszed meg ami nem ízlik.
máj. 26. 19:09
 32/35 anonim ***** válasza:
39%

Miért kellene vágóhídi hulladékot ennie? Úgy látszik már most okosabb mint a szülei.

Az enyém nyolc éves , de nem eszünk semmi ilyen szemetet.

máj. 26. 23:54
 33/35 Veteránmacska válasza:
65%
Egy 16 hónapos kisgyereknek nem adunk felvágottat de még egy felnőttnek is necces mert tele van mesterséges adalékanyagokkal. Ilyet
máj. 27. 05:18
 34/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagyon nehéz mert húst is csak néha néha eszik. Tojás krém kilove már próbáltam. Lencsét, zöldbabot, répa, zöldség, máj, zöldborsó.... Elég sok mindent megeszi de kB hetente 1nap eszik rendesen. Megy, pakol, fut, játszik. Lehet csak "nem ér rá enni"? Persze minden nap eszik mielőtt valaki kitalálni hogy nem de 30 fajta kaját kínálok neki és persze 3-4 harapás és kész.

Már próbáltam kiszaggatni formákra is de így sem vált be. Megnyugtato olvasni hogy másnál is van ilyen. Így már nem aggódom. Köszönöm

máj. 27. 22:01
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy ezt leírtad, mintha csak a fiamról írtál volna. Ő sem ér rá enni. 🙂

máj. 28. 06:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!