11 hónapos a kisfiam és brutál sírós napok óta nem tudok vele mit csinálni. Mi lehet a baj?
Virtuálisan támogatlak!
Kisebbik fiam 18 hónapos, ez a hét egy katasztrófa volt. De szerintem sok anyuka tapasztalta ezt. Tegnap az utcán is olyan hisztiket láttam.. volt egy nagyon várandós kismama 2 év körüli kisfiúval. A gyerek ült a motoron és torka szakadtából ordított, hogy ő nem megy tovább. Szegény anyukán láttam, hogy már kb elsírja mindjárt magát, nagyon sajnáltam. Nálunk is hasonló kiakadások voltak. Idegeimen jàtszott a gyerek. Tegnap már aludni sem akart, pedig amúgy átalussza az éjszakát.
Én is kendőztem, csatos hordozóztam ameddig csak tudtam.
Ilyen súlynál már hátadra tedd mindenképp.
Mi még altatáshoz használjuk a másfél évessel.
Nem lehet hogy beléd akar kapaszkodni hogy 'menjen" ő is? Az enyém ezt csinálja most, és mivel nwm akarom vezetgetni kapaszkodik és nyűglődik.
De amúgy bármi lehet tényleg..néha feladom hogy okokat keressek mert kb 20 millio ok lehet, a napkitöréstől kezdve a fronton át bármi😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!