Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ebben az időben ti már egy 4...

Ebben az időben ti már egy 4 hónapos babára adnàtok napozó kisruhàt a lakásban (24 fok van a szobában), vagy még megfázik benne?

Figyelt kérdés

2024. máj. 23. 12:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nálunk bent hidegebb van mint kint.
2024. máj. 23. 21:32
 12/20 A kérdező kommentje:

9! A linkelt képen látható napozói vannak, azok nem térdig érnek , a rövidnaci meg igen. Nekem is fázott bent a lábam, nem is éreztem magam komfortosan . Lehet vihogni, de nem te fogod szerintem az orrát szívni pl, ha a nyilván 4 hónapos nem kúszó -màszó ,hanem helyzetvàltoztatàsra képes baba egy szál semmiben fekszik az ágyon.

Amúgy ha hiszed, ha nem nagyon fázós baba, rendesen reszket még a szája is pl a 30 fokra befűtött szobában fürdés után bebugyolàlva. de mielőtt jönne, látta doki és mondta, ő ilyen fsjta.

10! Én is. Térdnadrágban , trikóban voltam ma én is a szobában és nem rohadt le rólam.

2024. máj. 23. 22:07
 13/20 A kérdező kommentje:
11! Nálunk jól szigetel a ház ,ezért van jó idő bent .
2024. máj. 23. 22:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Azért nekik még nem jó a hőhàztartàsuk. Én adok rá ha megyünk olyan helyre ahol tudom, hogy érni fogja a fejét a nap a kutacsa ,meg a pihe haja miatt kis könnyű turbánt, cuki benne, és majd most fogom rövidujju bodyban meg zokni nélkül kivinni hétvégén úgy sétálni. A vékonyka térd leggingset meg elbírja, lesznek még 40 fokok ,mikor jöhet a lakásba a napozó.
2024. máj. 23. 22:12
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Hát, ez az. Aki most napozót ad, az mit ad 40fokban?

Amúgy nálunk is pont 24 fok van bent. Onnan tudom, hogy megnéztem, mert fáztam hosszú ujjú+térdgatyában. Ha csinálok valamit ok., de üléshez már be kell takaróznom, és úgy is fázom néha. Nem tehetek róla, nagyon fázós vagyok.

A gyerekről nem tudok nyilatkozni, még hasban. Eddig nem panaszkodott.

2024. máj. 23. 23:00
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

"Aki most napozót ad, az mit ad 40fokban?"

Egy szál pelust ;)

Abban volt annó az újszülöttem az akkor még klíma nélküli lakásunkban (28 fokos benti hőmérsékleten, amikor kint volt 40) és még úgy is csatak víz volt a haja.

Egyébként is f.logic: attól, hogy 24 fokban inkább megsülök, minthogy rövidet húznék, még nem fogom jobban bírni a 40 fokot.

Ez nem ugyanaz, mint amikor valaki 20 fokban bundazsákot ad. Arra tényleg lehet mondani, hogy te hülye, mit csinálsz majd mínuszban, mit adsz rá akkor, ha már most így beöltözteted.

De a meleggel szemben nem így működünk. Ha melegem van 24 fokban, nem lesz kevésbé melegem 40-ben sem. A különbség csak annyi, hogy ha most neki vetkőzök, akkor kellemes. 40 fokban meg a bőrömet is lenyúzhatom, akkor se lesz kellemesebb. Inkább most élvezem a meleget rövidben.

2024. máj. 24. 00:27
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg figyeld a babád jeleit. A tarkóját kell nézni, hogy fázik-e ne a kezét vagy a lábát nézd.

Ha fázik kevés, de ha melege van rugiban, vagy body nadrágban akkor lehet kell neki a napozó.

Nálunk 22-23 fok van a lakásban 95% ban. Body és rugi van rajta nem izzad nem folyik rajta a víz. Éjjel egy hosszú ujjú body és nadrágban alszik. De ez ugye ő. Unokaöcsémről szakadt a víz 23 fokban és rá napozót adott a sógornőm.

Szóval az a lényeg a babád nézd. Ő jelzi ha kevesebb vagy több ruha kell csak figyeld a jeleit.

2024. máj. 24. 04:58
 18/20 anonim ***** válasza:

Nálunk 22-23 fok van, egy szál bodyban van egész nap. Ha ráadnék egy bónuszban egy rugit is, ahogy a fentebbi válaszoló, ordítana, mint a sakál, mert melege van. Este kap egy rugdalódzót body nélkül, mert akkor mégsem izeg-mozog, más a hőérzet. De én is pont ilyen vagyok, más még bőven pulcsiban mászkál, amikor én már rövidujjúban flangálok.

A gyerekek is pont úgy mások, mint a felnőttek. Figyeld a gyereket, neki mi a jó és igazodj ahhoz.

2024. máj. 24. 07:06
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

#16! Hogy lenne már fuck logic?

Az emberek többsége nem izzad 23 fokban, max.az északiak, meg a klimaxosok. Pont az a ligikus, hogy minél melegebb van, annál kevesebb ruha van rajtad, nem az, hogy akárhány fok van, egyformán semmi.

A napozó onnan kapta a nevét, hogy kint, napon ajánlott. Lakásban senki nem napozik. A kérdező gyereke fázós, minek fagyasztaná meg, ha egyszer ráér 40fokban napozót adni rá?

Hát, egy szál pelusban tologatni a gyereket, én még csak kisebbségiektől láttam, itt Pesten nem divat. Otthon más, de ott meg ritkán van 40 fok.

(Én azóta már felfáztam ebben a 24 fokban😂)

2024. máj. 24. 21:39
 20/20 anonim ***** válasza:
73%

"napozó onnan kapta a nevét, hogy kint, napon ajánlott"

100 éve lehet, de ma már pont a napon nem ajánlott levetkőztetni ennyire a gyereket és sokkal inkább benti viselet, kintre pont a napvédelem miatt több kell, akkor is ha melegebb van.

"Én azóta már felfáztam ebben a 24 fokban😂"

Jó tudni, hogy a "pöstiek" a hidegtől fáznak fel, nem pedig bakteriális fertőzéstől. Azért kétlem, hogy a bp-i nephrológusok is ilyen hülyék lennék, hogy ezt terjesztik.

2024. máj. 24. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!