Ebben az időben ti már egy 4 hónapos babára adnàtok napozó kisruhàt a lakásban (24 fok van a szobában), vagy még megfázik benne?
9! A linkelt képen látható napozói vannak, azok nem térdig érnek , a rövidnaci meg igen. Nekem is fázott bent a lábam, nem is éreztem magam komfortosan . Lehet vihogni, de nem te fogod szerintem az orrát szívni pl, ha a nyilván 4 hónapos nem kúszó -màszó ,hanem helyzetvàltoztatàsra képes baba egy szál semmiben fekszik az ágyon.
Amúgy ha hiszed, ha nem nagyon fázós baba, rendesen reszket még a szája is pl a 30 fokra befűtött szobában fürdés után bebugyolàlva. de mielőtt jönne, látta doki és mondta, ő ilyen fsjta.
10! Én is. Térdnadrágban , trikóban voltam ma én is a szobában és nem rohadt le rólam.
Hát, ez az. Aki most napozót ad, az mit ad 40fokban?
Amúgy nálunk is pont 24 fok van bent. Onnan tudom, hogy megnéztem, mert fáztam hosszú ujjú+térdgatyában. Ha csinálok valamit ok., de üléshez már be kell takaróznom, és úgy is fázom néha. Nem tehetek róla, nagyon fázós vagyok.
A gyerekről nem tudok nyilatkozni, még hasban. Eddig nem panaszkodott.
"Aki most napozót ad, az mit ad 40fokban?"
Egy szál pelust ;)
Abban volt annó az újszülöttem az akkor még klíma nélküli lakásunkban (28 fokos benti hőmérsékleten, amikor kint volt 40) és még úgy is csatak víz volt a haja.
Egyébként is f.logic: attól, hogy 24 fokban inkább megsülök, minthogy rövidet húznék, még nem fogom jobban bírni a 40 fokot.
Ez nem ugyanaz, mint amikor valaki 20 fokban bundazsákot ad. Arra tényleg lehet mondani, hogy te hülye, mit csinálsz majd mínuszban, mit adsz rá akkor, ha már most így beöltözteted.
De a meleggel szemben nem így működünk. Ha melegem van 24 fokban, nem lesz kevésbé melegem 40-ben sem. A különbség csak annyi, hogy ha most neki vetkőzök, akkor kellemes. 40 fokban meg a bőrömet is lenyúzhatom, akkor se lesz kellemesebb. Inkább most élvezem a meleget rövidben.
Szerintem meg figyeld a babád jeleit. A tarkóját kell nézni, hogy fázik-e ne a kezét vagy a lábát nézd.
Ha fázik kevés, de ha melege van rugiban, vagy body nadrágban akkor lehet kell neki a napozó.
Nálunk 22-23 fok van a lakásban 95% ban. Body és rugi van rajta nem izzad nem folyik rajta a víz. Éjjel egy hosszú ujjú body és nadrágban alszik. De ez ugye ő. Unokaöcsémről szakadt a víz 23 fokban és rá napozót adott a sógornőm.
Szóval az a lényeg a babád nézd. Ő jelzi ha kevesebb vagy több ruha kell csak figyeld a jeleit.
Nálunk 22-23 fok van, egy szál bodyban van egész nap. Ha ráadnék egy bónuszban egy rugit is, ahogy a fentebbi válaszoló, ordítana, mint a sakál, mert melege van. Este kap egy rugdalódzót body nélkül, mert akkor mégsem izeg-mozog, más a hőérzet. De én is pont ilyen vagyok, más még bőven pulcsiban mászkál, amikor én már rövidujjúban flangálok.
A gyerekek is pont úgy mások, mint a felnőttek. Figyeld a gyereket, neki mi a jó és igazodj ahhoz.
#16! Hogy lenne már fuck logic?
Az emberek többsége nem izzad 23 fokban, max.az északiak, meg a klimaxosok. Pont az a ligikus, hogy minél melegebb van, annál kevesebb ruha van rajtad, nem az, hogy akárhány fok van, egyformán semmi.
A napozó onnan kapta a nevét, hogy kint, napon ajánlott. Lakásban senki nem napozik. A kérdező gyereke fázós, minek fagyasztaná meg, ha egyszer ráér 40fokban napozót adni rá?
Hát, egy szál pelusban tologatni a gyereket, én még csak kisebbségiektől láttam, itt Pesten nem divat. Otthon más, de ott meg ritkán van 40 fok.
(Én azóta már felfáztam ebben a 24 fokban😂)
"napozó onnan kapta a nevét, hogy kint, napon ajánlott"
100 éve lehet, de ma már pont a napon nem ajánlott levetkőztetni ennyire a gyereket és sokkal inkább benti viselet, kintre pont a napvédelem miatt több kell, akkor is ha melegebb van.
"Én azóta már felfáztam ebben a 24 fokban😂"
Jó tudni, hogy a "pöstiek" a hidegtől fáznak fel, nem pedig bakteriális fertőzéstől. Azért kétlem, hogy a bp-i nephrológusok is ilyen hülyék lennék, hogy ezt terjesztik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!