Akinek a babája sokszor kel éjjelente, az mit jelent?
3 hetes koráig éjjel is 2-3 óránként kelt. Már hallottuk, hogy cuppog. Gyors cici, azt kiköpte egy 20p után, miután bealudt rajta. Ezután visszatettem a babaöbölbe.
3 hetes korától nem alszik a babaöbölbe, amint leér a feje, sír vagy max fél óra után felkel. Éjjel is. Ezért úgy alszunk, hogy körbe vagyok párnázva a kanapén, ő a mellkasomon. Ha mocorog, segítek neki megtalálni a cicit, ami utána végtelen ideig a szájában van. Lefekvés után alszik 4-5 órát egyben, majd ahogy közeledik a reggel, úgy egyre gyakrabban ébred, kb 1-2 óránként. Reggel 6-kor már nem tudom cicivel visszaaltatni, folyamatosan mocorog. Ilyenkor kel kell kelnem, függőleges helyzetbe hozni, sétálunk pár kört, utána a kanapén ülve döcögtetem tovább. Ha visszaaludt, ledőlök vele. Ez egy fél órás művelet. Most 6 hetes.
Anno cseréltem neki éjjel pelust, de már nem kelünk fel emiatt, főleg, hogy éjjel kaki sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!