1-2 hetes baba mellett szülinapi zsúr a nagyobbnak?
Csinált valami ilyet? Adna tanácsot?
Figyelt kérdés
A nagy 3 lesz , amikor a kicsi 1 vagy 2 hetes max.
Aki hasonló cipőben járt hogyan csinálta?
Bennem felmerült, hogy eltoljuk picit a szülinapot, úgysem ismeri a naptárt, vagy batyus bulit hirdetek és ha a baba alszik becsatlakozom a buliba, ha eszik, félre vonulok.
Aki hasonlóképp volt, elmondaná a tapasztalatokat?
Még az jutott eszembe, hogy írta valaki, hogy ő azért tartott/tartana bulit, mert ő attól foglalkozik a nagyobb gyerekkel is, hogy már van kisebb...hát ez igazán kedves. Nyilván attól mindenki ugyanúgy szereti a nagyot, meg foglalkozik vele, de ő pl úgysem emlékszik arra, hogy tavaly ilyenkor még bulit tartottatok neki, mert a hosszútávú memóriája még nem fejlett. Ebben a korban még mindig anya és apa a világ kozepe, szóval nincs hiányérzete, ha most csak meghitt, szűk családi körben unneplitek meg. Ugyanúgy örülni fog egy szép tortanak, meg ajándéknak, meg a sok puszinak, stb. Attól lehet szeretni a nagyot, hogy a picit nem teszi ki valaki egy teljesen fölösleges, de annál nagyobb veszélynek.
máj. 16. 10:04
22/27 anonim válasza:
21# 2es vagyok én írtam, de nem hatalmas bulira gondolva. Ilyet nem tartanék amit a kérdező írt, viszont nálunk a szűk család mi és mamák, velük tartanék és nem csak két puszi aznap mert úgy sem emlékszik. Nekem fontos a nagyobb is. De ilyen kaliberű zsúrt nem tartanék, azért ez rengeteg ember, stb. Kinek mi a szűk család, ha nálatok a mama is felesleges ember, jó, de másnál fontos, nálunk a szűk családba beletartoznak. Mondjuk teljesen felesleges bármilyen élmény ilyen korúnak, úgy se emlékszik. :)
máj. 16. 18:19
23/27 A kérdező kommentje:
Hát ez úgy nézne ki, hogy nagyszülők 4 fő, 3 kisbarát szülővel ( ha eljönnek egyáltalán persze és mondjuk mindkét szülő), az 10 fő meg mi 2en.
A gyerekek együtt járnak bölcsibe, napi kapcsolatban vannak.
Nem vadidegeneket akarok meghívni az utcáról.
Hozzáteszem az elmúlt 2 évben a szülinapja egyben egy éves családi -baráti találkozó is volt, kb 35 fővel.
máj. 16. 19:37
24/27 anonim válasza:
23# én a bolcsibol is kivennem a nagyot pár hétre, amíg szerez némi immunitast a pici. De amúgy nekem az jön le, hogy te mar eldöntötted, hogy megtartod a bulit, mindegy, mit írunk. Akkor mi a kérdés?
máj. 16. 19:42
25/27 A kérdező kommentje:
Bölcsiben pont akkor lesz a nyári leállás, amikor a pici születik, 1 hónapig itthon lesz a nagy.
Nem döntöttem el, de ha félre értitek amit írtam, nem jó válasz születik.
máj. 16. 20:41
26/27 anonim válasza:
Most akkor mi fontosabb az újszülőtt gyermek védelme, vagy a nagyobbik gyereked igénye egy szülinapra (ami még nincs neki, mivel mindösszesen 3 éves lesz)? Rokonokat hívnék- kispajtások maradnának otthon.
máj. 17. 06:52
27/27 anonim válasza:
25# de direkt kiemelted, hogy a gyerekekkel, akik mennének, úgyis napi szinten találkozik a nagyobb gyerek. De akkor ez így nem igaz, mert pont leállás lesz a bölcsiben. Szóval marad az, hogy ez folosleges kockázat. De te tudod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!