Baba mellett mennyit és milyen alaposan tudsz takarítani?
1 gyerek mellett nem volt vészes. Mikor aludt akkor csináltam a portorlest, pakolást. Porszivozas és felmosas közben vagy a kezemben volt, vagy a pihenoszekben, ágyon körülöttem, amíg elvolt. Amúgy meg jobb kezemben fogtam őt, bal kézzel a porszívót, felmosot.
Most egy kicsit nehezebb, mert a naggyal is kell foglalkozni, de pont most porszivoztam fel, a kicsi a kezemben volt, a nagy épp rajzolgatott.
Egy gyerek mellett kb. mindent meg tudtam csinálni, a macerásabbakat az alvásideje alatt, a könnyebbeket vele együtt, mellette. Még a konyhakertet is rendeztem. Voltak persze rosszabb napok, de alapvetően mindennem megvoltam.
Két éves volt pont, mikor a kistesója született, na kettő mellett már káosz van, pláne most, mikor a kicsi is 1 éves már és kupizik (a nagy csak szeptembertől megy oviba).
Egyszerűen nem megy, mindig ébren van valamelyikük, nem egyszerre alszanak. Igazàból egész nap pakolok mellettük, csinálom, de csak akkor, mikor elvannak. De rend, igazi tisztaság nagyon ritkán van. Viszont disznóól sincs, mint sok imserős anyukáál.
Ez van, én csinálom, nem tudom lesz*rni, majd ha nagyobbak lesznek, rend lesz, már elfogadtam.
Egy gyerek mellett rend volt és tiszaság. Főleg, amíg nem járt.
Két gyerek mellett dolgozó nőként katasztrófa.
Én első gyerek mellett nem igazán tudtam semmit csinálni. Alapok megvoltak, de közel sem alapos.
Amikor ő már nagyobb volt, a 2 gyerek mellett viszont simán mindent. Néha csak úgy összecsapva, de ahogy nőttek, egyre jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!