6 honapos baba leesett az ágyról?
Figyelt kérdés
Háttal csináltam neki tápszert, és bár néha odanéztem, de egy pillanat alatt már az ágy szélén volt. Kiságy van az ágy mellett, és ahogy reflexből próbáltam elkapni, még a kiságy is eltolódott, és beesett közé. Csak a lábát sikerült talán elkapni, a feje a (fa) padlón landolt. De az is lehet, hogy az üvegmérleg sarkába beverte. Sírt. Addig is sírt, de az esést követően jobban. A tápszert megette, bár néha sírt közben, aztán cicin megnyugodott, azóta már mosolygott is, már alszik. Kb félórája történt, nagyon meg vagyok ijedve. Kb 40 cm magas az ágy. Nem volt nagy esés mert ugye becsúszott a 2 ágy közé. Csak aggaszt, hogy a mérleg is ott volt, elég éles a sarka, már eltettem onnan😭 a fején hátul van egy piros folt.máj. 14. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!