Mit gondoltok arról, hogy 15 hetes babám úgy alszik el, hogy közben simizem a buksiját?
Figyelt kérdés
Édesanyám azt mondta, ne szoktassam hozzá, mert még 2-3 évesen is ott ülhetek az ágyánál. Én elhiszem ezt, de nagyon pocakfájós, és csak így tudom megnyugtatni, és elaltatni. Hagyjam inkább sírni??? Megszakadna a szívem! Más így volt így ezzel?2010. okt. 28. 18:51
1/5 anonim válasza:
szia.nekem is igy aludt el a hasfájos kisfiam! nem igazán mondhatnám hogy hozzá szokott mert elalszik simi nélkül is. én sem hagytam sirni mert tudtam hogy ez nem hiszti! nekem nem szokott hozzá de van hogy még mindig simizem,megszokás:))
2/5 anonim válasza:
nem akarok rosszat mondani anyukádra de ez butaság:)
teljesen nyugodtan simizd a pici fejecskéjét, és ha nem lesz hasfájós akkor majd abbahagyod:)
én is így csináltam:-)
3/5 anonim válasza:
és akkor mi van, ha hozzászokok? miért lenne az gond, ha így alszik el? nem értem... az én kisfiam meg csak cicin alszik el.(7 hós) na ha ez így maradna az lenne gáz 3 évesen, nem a símogatás!
4/5 anonim válasza:
Hozzászokik, később gondod lesz belőle, tapasztalatból mondom.
5/5 anonim válasza:
szerintem meg gyerekfüggő. lehet, hogy hozzászokik, lehet, hogy nem. az én lányom elalszik egyedül is, de van, hogy nem, így nyáron többször ringattuk, mégsem szokott hozzá, simogatom a hátát, de nem mindig, mert nem mindig igényli. szerintem ha ezzel tudod megnyugtatni, akkor csak nyugodtan csináld. ha észreveszed, hogy már nem fáj a pocija, akkor próbáld meg nem simogatni, ha megy, akkor jó, ha nem, akkor sincs baj, de mindig próbáld meg simizés nélkül altatni. majd meglátod később, hogy bizonyos helyzetekben úgyis kell a nyugtatás, ringatás, esetleg együttalvás, hiszen van, hogy betegek, vagy túl fáradtak, vagy csak egyszerűen kényeztetésre vágynak. szerintem ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!