Ez normális vagy feneketlen bendőjű 6hós fiam?
7-kor szopi
9-kor 2gyümi
11-kor szopi
14-kor főzelék hússal(1üveg)
17-kor krumpli alma
19-kor tejpép+1 gyümi+1 babakeksz
22-kor szopi
majd alszik 4-ig
A problémám az,h soha nem mondja,h elég.Addig eszik,míg adok neki...
Szia!
Az én kisfiam reggel megiszik
7kor 180ml tápszert
10kor fél üveg gyümi
14kor fél üveg főzelék
17kor fél üveg gyümi
20kor 180ml tápszer és alszik reggel 7ig.
6.30-7 között vmikor reggeli : 200ml tápszer (sajna már 4 hós kora óta nincs cici.)
10 kor tízórai: 2 gyümi+ sinlac
13-14 között vmikor ebéd: 180-200 g főzelék husival
16.30-17 között uzsi: 2 gyümi+ babakeksz
19.30 vacsi: 240 ml tápszer
vannak napok, mikor kevesebbet eszik, vagy ha vmi nem annyira a fogára való pl.
nem tudom, mi számít normális mennyiségnek, hiszen minden baba más és más.
mennyit mozog? az enyém mászik egész nap közlekedik, lemozogja. 75cm és 7700g, nem duci.
lehet, hogy a tiéd is... most ilyen igénye van, később lehet, hogy kevesebbet fog enni.
cicik alkalmával mennyit eszik? lehet hogy csak 30-40ml tud szopizni, akkor az inkább szomjoltó neki. mikor kezdett elmenni a tejem, nem gondoltam, hogy kevés van, a cicim uolyan telt volt érzetre, és már napok óta egyre sűrűbben kéretőzött rá, mikor újra elővettem a mérleget és szembesültem vele, hogy csak reggel tud elegendőt szopizni, nappal csak 50-60 végül 30-40 ml-ket.
mennyit iszik? átlag az én fiam 2-3dl folyadékot (vizet vagy teát) megiszik egy nap még a kaják mellé.
beszélj a védőnővel vagy dokival, hogy szerinte tényleg sokat eszik-e. ő látja havonta, tud viszonyítani.
szia én is tetem fel hasonlo kérdést.Hát nem hizott el.most 15 hos és 8,5 kilo.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!