Szerintetek hányas babaruhákkal készüljek, mire megszületik a pici?
Gondolj mindig arra, hogy semmi ok a panikra, mert szules utan se all meg a vilag es barmikor lehet rendelni vagy boltban venni meg ruhat, ha keves vagy nem jo a meret! :D
Mindenkinel mas aranyokkal es meretekkel szuletik baba, kinek ez, kinek az jo. Nagy atlagban kezdesnek az 56-os jo szokott lenni, de ha nem, veszel kisebbet, nagyobbat majd.
Én 56 62 vel készültem.
50es nem volt, nagy babára számítottam már a terhesség elején is. Max 2 darabot vegyél ha akarsz, de ha nem lesz koraszülött akkor semmi szükség rá.
Es persze fontos szempont a ti termetetek is. Ha te születtél 2500 grammal párod 4000 grammal akkor valószínűleg 3 kiló körül születik.
Egy kevés 56-ossal és 62-essel készültem. Az első alig hordta az 56-ost, a másodiknak a legelején még inkább 50-es kellett (volna) egy rövid ideig. Párat kaptunk/vettünk a születése után. Nem kellett kapkodni, mert 3 napot úgyis bent voltunk még és a baba sem halt bele, hogy 56-ost adtam rá addig. A testvéremnél mindegyik gyerek 62-essel kezdte a kinti életét.
A helyedben 50-est nem vennék előre, 5-6 56-os rövid bodyt mindenképpen, 62-esből pedig már nagyobb készletet. Ha nincs ellenedre, ezekből a méretekből másodkézből elég jó állapotú készleteket lehet venni, viszonylag jó áron is. Gyorsan kinövik és nem is amortizálják ennyi idősen még le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!