Önálló elalvás, meg lehet ezt valahogy csinálni?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt írják, hogy a babáknak meg kell tanulniuk egyedül elaludni, és ne ringassuk, babakocsiztassuk, hintáztassuk, szopiztassuk stb. őket. Van akinek sikerült, és ha igen hogyam, ill. mikor? Vagy tényleg olyan nagy baj, ha nem megy, csak segítséggel? 2 hónapos baba anyukája!2010. okt. 28. 17:24
1/4 anonim válasza:
Akkor rakod a kiságyába, amikor látod már ,hogy álmos, de még nem aludt el a kezedben. Így megszokja, hogy ott kell elaludnia, ha felriad valamiért akkor is azt látja, hogy a helyén van, ahová tetted és nem Téged keres.
2/4 anonim válasza:
még nem vagy elkésve,az én kislányom olyan 4 hónapos lehetett mikor észre vettem hogy sehol máshol nem alszik rendesen csak az ágyába és most már nem is alszik máshol csak az ágyába,néha babakocsiba,de csak ha tolva van.én azt csináltam hogy megvártam amíg bekómált és betettem a kiságyba,aztán mikor már nyügös volt mert álmos volt,akkor betettem a kiságyába és elaludt magától.jelzem azért ez nem egy csettintésre ment volt hogy akár 10x is oda kellett mennem vissza adni a cumiját mert kiverte és még nem tudta visszatenni.ha sírt cumival is,kicsit felvettem ringattam,aztán vissza tettem.remélem tudtam segíteni.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Egyáltalán nem baj szerintem,hogy csak segítséggel alszik el a babád!Nekem amikor még ilyen pici volt,szinte csak babakocsiban aludt el.Még mindig nem alszik el egyedül(14hós)csak az ölemben,de max.5 perc utána berakom a kiságyába és alszik tovább.Igaz most már egyre többet beleteszem az ágyába amikor látom,hogy álmos,de még nem megy egyedül.
Majd megtanulja idővel,nem vagyok ez miatt dilemmába!
Tedd azt ami a babádnak jó.Persze ez is csak egy vélemény,mindenki maga dönti el!!!
ÜDV!:)
4/4 anonim válasza:
Tudom, hogy nehez, de az anyuka kell eldontse, hogy hogyan aludjon a babaja ringatva vagy ne ringatva es ha eldontotte akkor szigoruan kialljon a dontese mellett. Az en kislanyom 4,5 honapos volt amikor eldontottem megtanulunk egyedul elaludni, kisagyba. Elso nap rettenetes volt letettem sirt felvettem megvigasztaltam , vissza a kisagyba, felvettm... e igy ment egy oran keresztul mig vegul elaludt. kovetkezo alvasnal mar csak 10 perc, utannna mar csak 5 perc. Mara mar egyedul alszik el, persze van , hogy most is nyuglodik neha.De sokkal/sokkal konnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!