Ha az apa nem akarja elvállani a babát, akkor a terhesség alatt lehet valahogy dns-tesztet csinálni, vagy csak szülés után?
Figyelt kérdés
Ugy értem hogy magzatvíz vételből vagy valahogy...!2009. júl. 15. 22:59
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom lehet, de elég veszélyes. Olvastam egy oldalon, de hiába is keresem, nem találom úgyhogy többet sajna nem tudok segíteni. De ha a dokidat megkérdezed akkor ő biztosan többet tud erről mondani neked.
3/5 anonim válasza:
Lehet terhesen is.A hasadba szúrnak egy nagyon hosszú tűt és úgy vesznek DNS-mintát a babádból.A babának se kellemes,neked meg kimondottan fáj!!!
4/5 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy lehet, de csak akkor csinálják meg, ha más okból is szükséges a magzatvíz vizsgálata. "Csak úgy" nem csinálják meg.
5/5 anonim válasza:
szia, nekeünk is volt, de csak szülés után amikor a babám 1 éves lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!