Bele karmolt a szemébe és van egy pici karcolás a szeme színes részén. Lehet baj? Vigyem rögtön szemészetre vagy várjak vele?
Figyelt kérdés
3 hónapos és valószínűleg bele karmolt a szemébe. Először azt hittem, hogy szempilla, de nem megy arrébb pislogásra sem és sírás után sem, szóval egyértelműen karcolás. Látszik is, hogy “mélyebb” és nem kitüremkedő valami van a szemében. Nem könnyezik neki és nem is piros. A védőnő szerint még várjak vele, de nem tudom mit tegyek. Szerintetek? Ti mit tennétek a helyemben? Foglalkoznak ezzel a szemészeten?#baba #Bele karmolt a szemébe
máj. 7. 10:24
11/11 anonim válasza:
Nalunk ugyanez volt kb 4 honaposan. Latszott oldalrol h lekarmolta a szemfelszint. Corneregél kell es kesz. Mindenkinek legyen otthon akinek van gyereke, fogyoeszkoz. Nem ismerek olyan kisgyerekes csaladot,ahol ne vagtak volna vmit vagy a gyerek a sajat, a teso,vagy a szulo szemebe. Idegentest eseten is ezt nyomjuk bele es nagy esellyel kijon reggelre. Nekem fel evente kell venni, elfogy sajnos. ... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!