Bele karmolt a szemébe és van egy pici karcolás a szeme színes részén. Lehet baj? Vigyem rögtön szemészetre vagy várjak vele?
Figyelt kérdés
3 hónapos és valószínűleg bele karmolt a szemébe. Először azt hittem, hogy szempilla, de nem megy arrébb pislogásra sem és sírás után sem, szóval egyértelműen karcolás. Látszik is, hogy “mélyebb” és nem kitüremkedő valami van a szemében. Nem könnyezik neki és nem is piros. A védőnő szerint még várjak vele, de nem tudom mit tegyek. Szerintetek? Ti mit tennétek a helyemben? Foglalkoznak ezzel a szemészeten?#baba #Bele karmolt a szemébe
máj. 7. 10:24
1/11 anonim válasza:
Nekem csak egy bogár ütközött a szememnek biciklizés közben, de megsérült a szaruhártyám. Napokig kellett csepegtetni,krémezni.
Én bevinném a szemészetre. A babák szeme a fejhez képest nagy,sérülékeny. Inkább nézzék meg.
2/11 anonim válasza:
Vidd be igen, ha a szaruhartya rosszul forr ossze, ott orok eleteben foltot fog latni. Ilyenkor szaruhartyara valo hamosito kremet szoktak adni, esetelg antibiotikumos kremet is. Mindenkepp vidd be.
Csecsemoknel borzaszto fontos ez miatt, hogy mindig rovid legyen a korme, ha kell minden nap lehet vagni, reszelni.
A vedonok nem tanuknak szemeszetet, en tanultam, vidd el.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Be vittem!😊
máj. 7. 12:08
6/11 anonim válasza:
Jól tetted hogy bevitted. Ugye jól van?
7/11 A kérdező kommentje:
Jól van hála istennek, azt mondta a doktornő, hogy ő csak egy nagyon enyhe felületi sérülést lát, de karcolást nem. Megnézte többször is, de semmi. Azt mondta, nem szükséges erre szemcsepp, úgyhogy hála istennek minden rendben. Mondtam neki, hogy neharagudjon, hogy akkor úgymond feleslegesen vittem be, de inkább vigyem be feleslegesen, mint túl későn és azt mondta, hogy nagyon jól tettem, hogy bevittem, legalább látta őt egy orvos! És így legalább én is megnyugodtam, hogy minden rendben van!😊
máj. 7. 12:55
9/11 anonim válasza:
A férjem szemén a fehér résznél van egy folt, anyósom szerint attól, hogy babaként belekapott a szemébe, úgy, hogy nyoma maradt.
10/11 A kérdező kommentje:
Wow😱és nem lett semmi baj utána a szemével?
máj. 7. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!