Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A legnagyobb tévihit, amit...

A legnagyobb tévihit, amit itt olvastál?

Figyelt kérdés
Mi az a legnagyobb tévhit, amit itt olvastál (kérdésben, vagy válaszban) és az írója meg volt róla győződve, hogy ő tudja jól?
2010. okt. 28. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

Tgyás-gyed gyes táppénz felmondási védelem. Annyi döbbenetes választ olvastam már, hogy húha. És persze mindig le lettem amortizálva, amikor megjegyeztem, hogy butaság, amit összehord:)

Persze oké, hogy ez szaktudást igényel, de itt kevés embernek van, és amit innen-onnan összeollóznak, azt terjesztik, mint a pletykát:)

2010. okt. 28. 14:20
 2/12 anonim ***** válasza:
60%

Kedvenc 63%-os anyukánk majdnem összes válaszát meg tudnám említeni (tehéntej az igazi, a tápszer xar, 2 hónapos babának alma háztartási keksszel, ja, és éjszaka aludjon, ne egyen 2 hónaposan már, le kell szoktatni a ciciről).

A másik kedvencem az volt, hogy egy anyuka meg van róla győződve, hogy semmi baja nem lesz a gyereknek attól, ha 7 hónaposan minden nap kap csokit.

2010. okt. 28. 14:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik babának előbb bújik ki a foga,annak hamar elromlik, mert nincsen benne elég "anyag". Még véletlenül sem azért mert hamarabb érintkezik az étellel, itallal.
2010. okt. 28. 14:25
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Ált. engem szoktak idézni de most én idézek.

mézestea egy évesnek

az általános gömböjű has = lány

hegyes has = fiú

ha ügyeletesnél szülsz leszarnak majd...

kevés a tej mert nem tud fejni -nem müködik a gépnek a leadó reflex- tápszert kell adni.

ilyesmik...

2010. okt. 28. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Az én kedvenceim mostanában az "úristen, Vigantollal mérgeztem a gyermekemet hónapokig!" hozzászólások.
2010. okt. 28. 14:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha hideg a keze a gyereknek, akkor fázik.

Ha nem eszi meg pl.: a főzeléket, akkor a gyerek addig ne kapjon más kaját. Ha megéhezik, majd megeszi.

2010. okt. 28. 15:05
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
Engem azzal bosszantanak fel mostanában, hogy többször megkérdezik itt egyesek, hogy 1 éven felüli gyereket miért kell szoptatni. És akkor jönnek az okos válaszok, hogy az már nem jó a gyereknek, semmi hasznos nincs benne. Csak anyukának van szeretetigénye, amit a gyereken vezet le. Egy állítólagos orvos hozzászóló még azt is írta, hogy a gyerek szexuális beállítódását is megváltoztatja majd. Rákérdeztem, hogy hogyan, de nem igazán magyarázta meg. 1,5 éves lányom leszbikus lesz, mert még szoptatom? Vagy mi?
2010. okt. 28. 15:21
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, erről még nem szólnak kutatások szerintem, lehet, hogy kéne csinálni egyet :-)
2010. okt. 28. 18:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha-ha. A kislányom másfél évesen hagyta abba a szopást. Most 2,5 éves, azt sem tudja mi a cici. Szerintem nem lett leszbi, de majd meglátjuk.
2010. okt. 28. 19:05
 10/12 anonim ***** válasza:
66%
Aki lepontozott, aszerint tök normális dolog 7 hónapos babának napi szinten csokit adni? Meg van itt valaki húzatva???
2010. okt. 28. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!