Aki ad kiflicsücsköt a babájának, válaszolna?
Én 7 hósan adtam már a lányomnak. Nekem ha leharpott egy nagyobb darabot és nem boldogult vele, kiköpte.:(
Amúgy meg ide oda tette a szájában, majszolgatta csócsálgatta, mikor nagyon nem boldogult vele, kiköpte:) de ennek szerintem ez is a lényege hogy még nem azzal lakik jól, meg nem eszik értékelhető mennyiséget belőle, csak gyakorolja, milyen valamibe beleharapni, milyen a falatot forgatni a szájában stb.
nekünk már 5 hónaposan volt 2 foga és adtam neki 6 hónapos korában egy kiflit és olyan jóízűen elcsócsálta hogy öröm volt nézni :)
ott ült az ölemben velem szemben és néztem. amikor leharapott egy nagyobb darabot azt Ő maga kiköpte, kinyomta a nyelvével. ne aggódj nem lesz semmi baj, :)
10hós a lányom, a napokban fogok neki előszőr adni kiflivéget. Nekem azt tanácsolta a védőnő, hogy ha ilyet eszik, figyeljem, mert tényleg könnyen felragadhat a szájpadlására.
off: Hol lehet venni tojásnéküli babapiskótát? úgy tudom egy éves kor alatt nem lehet tojást adni, az összes boltiba pedig van..
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Babakekszből olyat vettem a DM-ben, amin rajta van, hogy 6 hónapos kortól (reszelni az almához). Nem is néztem, hogy van-e benne tojás, de ha van is, akkor az tojáspor lehet, ami szerintem azért nem ugyanaz. Dehát, fene tudja...
szia-sztok
jó a kérdésed-mert már én is gondoltam vmi csücsökre kexre,mert 2 foga már kibújt és rágna rágna a kisfiam.5 hónapos.És ha lenyel egy picit belőle attól nem lesz baja?(hasfájás stb)
Persze figyelném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!