11 hónapos a kis fiam kivigyem ebbe a hidegbe a levegőre a nagyobbik fiamért kell menni a suliba oda vissza az út 50perc? Van ki vigyázzon rá ithon még elmegyek
Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 15:26
1/4 anonim válasza:
Szia. Én az egy hónapos babámat is kivittem ma, most jöttünk meg, akkor egy 11 hónapost nyugodtan ki lehet vinni. Jól beöltözteted, nem fog megfázni.
2/4 anonim válasza:
ha nincs köd én kivinném menjetek szánkóval ennyi levegő kell...ja s le ne takard a száját mert párásodik s jó kis torokgyuszi lesz
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan kiviheted, jó kis meleg overallba, jól aláöltöztetve, de gondolom egy gyakorló anyuka tudja ezt. Ma egyébként is enyhébb az idő, mint az elmúlt pár napban volt. Levegőre neki is szüksége van.
4/4 anonim válasza:
szia! szerintem is simán ki lehet vinni. én most jöttem a 3 hónapos babámmal haza, fél 1-től kint kutyagoltam vele (egy kajcsi szünet azért volt). soha nem aludt jbban...
ha esik a hó nincs nagyon hideg és a levegő is tiszta. én ezért vittem ki. neki ez az időjárás volt a legjobb. és nekem is jól esett. mára megvolt a torna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!