Betegesen féltem a babánkat férfi létemre. Hogy lépjek ezen túl?
Sziasztok!
Nem volt egy egyszerű a terhességi szakasz, hónapokat kellett várnunk, hogy kiderüljön egészséges-e a babánk vagy meg kell szakítani a terhességet. (COVID, nyílt gerinc gyanú)
Hála istennek a végére jóra fordultak a dolgok, de minden kötelező vizsgálatra remegő kézzel mentünk be, hogy mi fog megint kiderülni.
Alapvetően elmondható, hogy negatívabb gondolkodású vagyok sajnos. A gyerek megszületése óta egy beteges túlféltés alakult ki nálam. Ha nem eszik olyan jól, mint máskor, akkor már remeg a gyomrom, hogy mi lehet a baja, illetve, ha nem "tökéletesen" mennek a napjaink, akkor összedől körülöttem a világ. Én dolgozom amúgy, munkahelyen is komoly nyomás van rajtam, de képes vagyok teljesen leblokkolni a munkában, ha valami negatív dolog történik a gyerek körül és legszívesebben felállnék otthagynám az egészet, csak velük lehessek.
A babával a problémák nem napi szintűek, őszintén szólva ez idáig szerencsések voltunk a kislánnyal (lassan 10 hónapos), másnak több problémája volt alvással stb.
Gondolom pszichológust kellene felkeresnem, de érdeklődnék, hogy valaki járt-e ilyen cipőben? Hogy sikerült a gondolataival megküzdenie és elhinni, hogy ezek a kilengések normálisak és sajnos a baba velejárója?
köszönöm!
Teljesen normális h aggódsz.Én is aggódom és a férjem is a babánkért.Minek kellene pszichológus? Azért mert aggódsz a gyerekedért? Ugyan.
Ha nem aggódnál akkor meg az lenne a bajuk az ittenieknek.
Multkor a babám egész nap üvöltött, énis sirtam vele mert nem tudtam mi baja, szóltam páromnak hogy nem bírom, hazajött hamarabb.
utolsó, elolvastad a leírást? "A gyerek megszületése óta egy beteges túlféltés alakult ki nálam. Ha nem eszik olyan jól, mint máskor, akkor már remeg a gyomrom, hogy mi lehet a baja, illetve, ha nem "tökéletesen" mennek a napjaink, akkor összedől körülöttem a világ." ez nem normális egyáltalán.
Szerintem se normális, az egészséges féltésen ez túl van. Volt hogy már elkezdtem egy pszichológushoz járni, az hogy beszéltem a dolgokról már önmagában segített, de nem éreztem komolyabb sikeret.
Sajnos ez egy nagyon költséges és hosszú folyamat, így feladtam néhány alkalom után. 15-20 ezer Ft / alkalom
Ezért kértem ötleteket, ha valaki élt már meg hasonlót, hogy milyen tréning, mozgásforma, meditáció segített neki.
Lehet TB támogatott vonalon is el kellene indulni, csak nem akarom hogy a megoldás kedélyjavító legyen, mert az csak elfedi a dolgokat.
9/9 anonim
értem, ez nekem új infó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!