Együtt alszotok/aludtatok a kisbabával?
mióta megszületett velünk alszik.
más cselekedett hasonlóan?
Szia! Mi külön kezdtük,de néhány nap után mellettünk kötött ki...szülésnél "repedtem" i,így fájtak a varratok,menni is alig bírtam.A férjem hozta szopizni,de amikor már "alvajárt" és olyankor is vette ki a kicsit,amikor nem is kellett,akkor megijedtem...így magunk közé tettük,azóta mindhárman jól alszunk. 4 hónapos jelenleg...
...nagyon bánt sokszor,hogy ismerősök közül mindenki annyira okos,hogy ezt nem szabad,de a kisfiam ezt igényli. Amikor leteszem az ágyra addig kalimpál,míg valamelyikünkhöz hozzá nem ér,utána nyugodtan alszik. Miért zavar ez másokat? Amíg nekünk megfelel? Én is elfogadom,hogy másnak másképp jó...akkor?
Miért ekkora bűn ez???? A kérdező se meri elmondani...miért akarunk másoknak megfelelni? Belénk kódolták gyerek korunkban,hogy csak akkor leszünk jók???
Jót alszunk jelenleg és ez a lényeg!...úgyis millió dolog lesz még,amivel "elronthatjuk" a gyereket :-)
En azt a kommentet nem ertem, hogy nem hagynam ott a fenebe a ferjemet.....mert a gyermekedet igen??
A ferjed meg tudja oldani ha szomjas eszjaszaka stb
a babad nem!!
Nem a babad keri, hogy legyel ott egesz este!!Magad miatt mesz oda, mert amikor mar hetek ota csak 2-3 orat alszol akkor az a fel ora is sokat szamit!!
2. vagyok!
Aki lepontozott az legyen kedves és írja le, hogy MIÉRT tette?
Nem oktattam ki senkit, egyszerűen a kérdezőnek válaszoltam!
Nagyon kíváncsi vagyok!!!!!
Tudod, mert aki nem alszik együtt a babájával, az biztos egy szívtelen dög, és nem jól csinálja... pff.. no comment.
Jellemző erre az egész gyk oldalra. Többség dönt, egység nyal. (Egyébként szintén első perctől saját ágy, saját szoba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!